Heavies tendres

Juanjo Sáez Catalunya, 2023 Producció: La productora de Juanjo Sáez. Guió: Mario Torrecillas, Natalia Durán, Yago Alonso, Enric Pardo. Fotografia: . Música: . Muntatge: . Durada: 1 h 20 min. Idioma: VO en català. Intèrprets: animació.

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/cultura/cultura/equipaments/espai-etc/agenda/heavies-tendres>>.

El Cineclub Xic es transforma per un dia en el Cineclub Pavo (per allò de l'edat de l'ídem) i programem una pel·lícula pel públic adolescent que té el gran hàbit d'anar molt al cine i omplir les sales en silenci i sense mirar constantment el mòbil. En aquesta labor de portar els joves pel bon camí, veurem l'adaptació de l’aclamada sèrie homònima de Juanjo Sáez, un acostament dibuixat a l’"és que no m'entenen!" entonat pels adolescents.

Coneixerem en Juanjo i el Miquel, dos amics molt diferents (el Juanjo té una família sobreprotectora, mentre que el Miquel té un pare absent) que acaben units per dues coses: viuen a La Sagrera i són aficionats al heavy metal.

Els heavies, malgrat el seu posat d'assassí en sèrie i els seus cabells llargs sense nusos, són més tendres que les cebes (tendres). Aquesta pel·lícula, que us farà plorar (com les cebes), ens ho demostra.

Després de la projecció hi haurà un concertet de música heavy, tendre, a càrrec del grup SALEM, que posarà sal a la vida i música als nostres cors.

 

80 minuts. Recomanada a partir de 9 anys.

El concert és molt recomanable, així, en general.

Cinema Activitats familiars
  • 07 d’abril 2024

  • On? Espai ETC
  • Quan? 07/04/2024 de 17:00 a 18:30
  • Què? Audiovisual Activitat familiar
  • Organitzador Cineclub Vic