Neix Ona Jove, la ràdio jove de Vic

Ona Jove és un projecte radiofònic sorgit de les Tardes Joves

Neix Ona Jove, la ràdio jove de Vic.

El gener de 2023 es posaven en marxa les "Tardes Joves" liderades per l'equip d'educadores de Medi Obert. Aquest projecte consisteix a oferir un conjunt d'activitats i tallers per a joves de caràcter trimestral.

El "Taller de Podcast" és una de les propostes que formen part d'aquesta programació i es realitza a l'Espai Lab de la Biblioteca Pilarin Bayés, està organitzat conjuntament amb el programa Vic City Lab.

Els joves que participaven d'aquest taller han decidit fer un pas més i consolidar els aprenentatges i experiències viscudes durant el desenvolupament de l'activitat per engegar un nou projecte radiofònic "Ona Jove" que crearà diferents podcasts que es penjaran al seu canal de youtube i que també estaran disponibles a la web del Vicjove.

Aquest projecte vol donar veu al jovent, parlar de temes que els són propers i de les seves realitats i el que és més important fer-ho a través dels mateixos joves. Ona Jove va estrenar-se aquest cap de setmana dins de "Mans, el Festival per la Justícia Global". Disposaven d'un espai des d'on van entrevistar els principals protagonistes de la jornada: artistes, polítiques i representats de les entitats organitzadores Casa Terra i Cooperació Osona-Sahara.

A partir d'ara s'aniran creant nous continguts i convidem a tothom a seguir aquesta nova proposta que neix amb molta energia i entusiasme.