Oberta la convocatòria a la 23a edició del VicSona, Mostra de Música Jove

Fins el 31 de maig juny es poden presentar propostes musicals pel VicSona2024

Oberta la convocatòria a la 23a edició del VicSona, Mostra de Música Jove.

La mostra de música jove, el VicSona comença a prendre forma de nou. Des del Vicjove, la Regidoria de Cultura i l'Espai Lab de la Biblioteca Pilarin Bayés, es vol continuar contribuint a la promoció i creació musical local i comarcal. La mostra de música jove arriba a una nova edició amb la voluntat de donar a conèixer les propostes musicals de grups emergents locals.

Fins al dia 31 de maig tots els grups musicals o bé solistes i interessats a participar en aquesta nova edició podran fer arribar els seus projectes a través de la web del Vicjove. Aquest any la mostra presenta algunes novetats, com per exemple que els participants tindran l'opció d'entrar a formar part de la Xarxa de Suport a la Creació de l'Ajuntament de Vic. El premi pel guanyador/a d'aquesta edició també s'incrementa, i a part dels 500 euros per a la compra d'instruments musicals o la promoció del grup, també es podrà concretar en la gravació d'un videoclip valorat en 1200 euros.

Una altra de les novetats d'aquesta edició 2024 és que hi haurà dues fases, una primera semifinal on els grups seleccionats actuaran a la Plaça Carbó el dia 11 de juliol i una Fase Final on els dos finalistes, escollits per un jurat d'experts, actuaran en el marc del Mercat de Música Viva el dissabte a la tarda a l'escenari situat a la Rambla del Passeig.

El VicSona és una mostra que està oberta a qualsevol forma de creació, interpretació i estil musical, dins d'un concepte ampli de música moderna. D'entre els participants es valora positivament que hi hagi vinculació amb la comarca d'Osona, components femenins al grup o paritat de gènere i que el seus membres o solistes siguin menors de 30 anys.

 

Es pot trobar tota la informació i les bases a aquí