Oberta una nova convocatòria de la Carta d'Ajuts Juvenils

S'obre una nova convocatòria de la Carta d'Ajuts Juvenils del Vicjove, fins el dia 11 de març es poden presentar les sol·licituds.

Oberta una nova convocatòria de la Carta d'Ajuts Juvenils.

S'obre una nova convocatòria de la Carta d'Ajuts Juvenils del Vicjovefins el dia 11 de març es poden presentar les sol·licituds.
La Carta d'Ajuts Juvenils és una eina que vol fomentar la participació dels joves i donar suport a les iniciatives de les entitats juvenils i dels grups de joves.
Aquesta convocatòria disposa de 3000 euros per repartir entre les propostes que es presentin i que compleixin els requisits de les bases.
Poden presentar la sol·licitud tan entitats juvenils com grups de joves que no estiguin constituïts formalment, per fer-ho cal omplir la sol·licitud que es pot descarregar a la pàgina web del Vicjove.
Us recordem que la Carta d'Ajuts no és un ajut econòmic per a entitats i no serveix per finançar l'activitat habitual d'una entitat, es considera que ja existeixen altres línies de subvencions, per aquests motius. És una eina de suport a activitats, iniciatives o projectes desenvolupats de manera puntual o regular.
Es poden consultar les bases de la convocatòria del març del 2024 clicant aquí