Programació de mesos temàtics de setembre a desembre

Nova programació d'activitats, tallers i propostes per aquesta tardor

Programació de mesos temàtics de setembre a desembre.

El Vicjove torna a oferir una nova proposta d'activitats trimestral sota el segell dels Mesos Temàtics i A+A+. El mes de setembre està dedicat a l'Associacionisme amb propostes lligades als Agrupaments Escoltes de la ciutat, però també a un nou esdeveniment, el Festival Mans. Aquesta nova iniciativa organitzada per les associacions Casa Terra i Cooperació Osona-Sahara, vol promoure la cooperació responsable i repensar les maneres de relacionar-se amb el món, durant dos dies, el 28 i 30 de setembre es programaran activitats, tallers, xerrades i concerts la Centre Cívic Joan Triadú.

El mes de novembre i emmarcats amb els actes del 25N el mes està dedicat a l'Antimasclisme on destaca la programació d'un Cicle d'Autodefensa Feminista format per quatre tallers. També s'ha organitzat una xerrada sota el títol "Calladeta no ets més maca" on es relata en primera persona l'experiència d'una persona que ha viscut la violència masclista.

Finalment, a l'apartat A+A+ es poden trobar altres propostes com són la programació d'activitats de Tardes Joves, un taller de tècniques d'estudi, etc.

Podeu consultar tota la programació a l'apartat Agenda