Vicjove col·labora amb les ApS de Projectes Socials i TIC del Grau d'Educació Socia

Les persones i entitats que vulguin tindran temps fins al mes de maig per construir i concretar aquestes propostes

L'objectiu és millorar les competències socials i digitals.
L'objectiu és millorar les competències socials i digitals

El passat dijous 21 de març es van iniciar les tres propostes d'Aprenentatge i Servei (ApS) que es coordinen des de l'assignatura de Projectes Socials i TIC del 3r curs del Grau d'Educació Social de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Aquesta iniciativa, que té com a objectiu principal millorar les competències socials i digitals, ha involucrat tres entitats de la ciutat: l'associació Casal Claret, la Cooperativa Fera Ferotge i també el Vicjove que s'hi ha implicat amb l'equip d'educadores de Medi Obert i els joves del 9aVic.


Les entitats han plantejat tres reptes sociodigitals a l'alumnat UVic, els quals van des de la creació d'una falca per abordar violència masclista i LGTBIfòbica en espais d'oci; la planificació d'una quina per a la participació juvenil a la festa major del barri on conviuen i en el cas del Vicjove s'ha proposat el disseny de continguts audiovisuals vinculats a les experiències de migració i el significat d'èxit.


Tindran temps fins al mes de maig, estudiants, membres de les entitats i professorat per reunir-se per dissenyar, construir i concretar aquestes propostes. El mateix mes de maig es farà un acte de cloenda amb totes les entitats i joves participants del projecte.