Convent del Carme (Claustre)

EMVIC Piano

Horaris

Divendres 18h/19h/20h
Dissabte 18h/19h/20h
Diumenge 11h/12h/13h

Convent del Carme (Claustre)

A la part posterior de l’església del Carme hi ha les antigues dependències del convent, situades al voltant del claustre, el qual és de planta quadrada. A cadascun dels seus costats s’hi obren set arcs de mig punt que es recolzen sobre columnes amb el fust abombat i amb una anella al centre; els capitells també són simples. Per sobre les arcades, hi ha dos pisos amb obertures rectangulars. Estar cobert amb teula àrab a dues vessants.

A la part de migdia de la primera planta hi ha una portalada amb llinda decorada. En aquest sector també hi ha una capella abandonada, sense imatge i amb el sostre cobert per volta quatripartita. Fins l’any 1988 va ser escola, però actualment té usos culturals.

Les façanes són arrebossades i fonamentalment simètriques, i les obertures, emmarcades per elements de pedra treballada, estan agrupades en eixos verticals. Els coronaments són ràfecs inclinats i de ceràmica.

EMVIC Piano

ELSODELESCASES2023.jpeg

Actualment l'Escola de Música i Conservatori de Vic compta amb 120 alumnes de l'especialitat de piano d'entre set i vint anys que sota el mestratge d'Alba Boada i

Rodríguez, Coloma Bonnín Riera, Miquel Oliu Nieto, Joan Ribé Solà i Maria Àngels Vila i Bover aprofundeixen en l'estudi de l'instrument i el descobriment del seu ampli repertori.

Als concerts d'El So de les Cases el públic podrà gaudir de l'entusiasme i el compromís vers la música d'aquests joves pianistes que oferiran una selecció d'obres per a piano sol d'estils i èpoques ben contrastades.

Anteriorment, al 2015, el cantautor havia publicat ‘Moonstruck’ (Música Global) encara sota el nom d’Enric Verdaguer, amb el que gira pels principals escenaris de Catalunya abans de fer un parèntesis i residir quatre anys a Anglaterra on es gradua en ‘Songwriting and Production’ a la universitat fundada per Paul McCartney a Liverpool (LIPA).

RESERVA LA TEVA ENTRADA