Informació Juvenil

El Servei d’Informació i Orientació Juvenil és la porta d’entrada a Vicjove. Us atendrem i resoldrem la vostra demanda o us adreçarem on sigui necessari. Podeu utilitzar aquest servei totes les persones d’entre 12 i 29 anys que vulgueu resoldre dubtes en temes d’educació, treball, salut, mobilitat internacional, beques i ajuts,... També us podeu informar de totes les activitats que ofereix la ciutat i d’on es fan, i sobretot trobareu informació d’aquelles que, com a joves, us poden interessar més: cursos i tallers, espectacles, exposicions, concerts,... Com accedir al servei? Podeu consultar-nos personalment, per telèfon, per email o per whatsapp. Us recordem que el nostre correu és vicjove@vic.cat i el nostre telèfon 938 891 767 / 659 030 481 Què us ofereix aquest servei? • Informació i assessorament sobre diversos temes que us poden interessar (cursos, salut, projectes de participació, recerca de feina, activitats,... entre d’altres). • Aula d’estudi i accés wifi per poder fer treballs en grup, estudiar per preparar exàmens, fer deures, i disposar d’accés gratuït a Internet. També es poden utilitzar portàtils en préstec. • Suport en la tramitació de carnets juvenils per sol·licitar els diferents carnets internacionals (ISIC, IYIC, ITIC) o d’alberguista de manera online. • Cessió d'espais per aquelles entitats o grups de joves que necessiten un espai per reunir-se, organitzar activitats o trobades. • Informació i suport per inscriure’s en activitats, cursos, xerrades i tallers per a joves que es fan a la ciutat.

Assessories

Necessiteu informació especialitzada i a mida? Posem a la vostra disposició professionals experts que us podran ajudar en aquestes temàtiques.

Carnets internacionals

Quins carnets internacionals hi ha? Estudiants, joves i alberguistes: porteu sempre a sobre el vostre carnet. Tots es tramiten en línia, però si necessiteu més informació podeu contactar amb nosaltres i podem ajudar-vos.

Cessió d’espais

Si sou un grup de joves o una entitat que necessiteu un espai per dur a terme alguna activitat, una reunió, formació o trobada, podeu sol·licitar les sales que el Vicjove posa a la vostra disposició.