2a edició del programa d’extraescolars compartides per a infants del sud de la ciutat en el marc del Pla Educatiu d’Entorn i del Consell de barri del Remei

Inscripcions telemàtiques del 19 de juny al 15 de setembre, i presencialment a cada centre escolar del 6 al 15 de setembre

2a edició del programa d’extraescolars compartides per a infants del sud de la ciutat en el marc del Pla Educatiu d’Entorn i del Consell de barri del Remei.

El curs escolar 2023-24 començarà amb la segona edició del programa d’extraescolars compartides adreçades als infants dels barris del sud de la ciutat. Aquesta proposta s’ha treballat a través de la Comissió de cohesió social i igualtat d’oportunitats, una de les comissions del Consell de barri del Remei, fruit del treball que es va engegar l’any 2021 en el marc del Pla estratègic del Remei. Aquesta comissió està formada per les diferents AFA i AMPA dels centres educatius del sud de Vic, l’Associació de veïns i veïnes del Remei, el Laboratori d’Innovació Social i Digital de la UVIC-UCC, entre d’altres agents socials del Remei i de diferents àrees de l’Ajuntament de Vic.

 

Aquest programa d’extraescolars compartides va adreçat als infants que viuen als barris del Remei, Estadi, Osona, Serra-de-senferm, Horta Vermella, Santa Anna i la Calla, i/o estudien a les escoles dels barri del sud de Vic (Escola La Sínia, Escola Vic Centre, Escola Dr. Joaquim Salarich i Escola Sagrat Cor). Això permetrà, alhora, que infants dels barris del sud que estudien a centres educatius d’altres punts de la ciutat, puguin fer extraescolars al seu barri i, així, tinguin més oportunitats de seguir els seus aprenentatges fora de l’horari escolar.

 

Les inscripcions es podran fer telemàticament de dilluns 19 de juny fins el divendres 15 de setembre, i de manera presencial a cada centre escolar del 6 al 15 de setembre.

 

Per fer les inscripcions telemàtiques heu de clicar als diferents centres on es realitzarà l’activitat extraescolar que es desitgi. Recordeu que si us voleu inscriure a activitats extraescolars que es duen a terme a diferents escoles haureu d’omplir els formularis corresponents a cada escola.

 

Podeu veure tota la programació aquí.

 

Activitats extraescolars Escola La Sínia

Activitats extraescolars Escola Vic Centre

Activitats extraescolars Escola Dr. Joaquim Salarich

Activitats extraescolars Escola Sagrat Cor

Activitats extraescolars El Pont, espai veïnal del Remei – UVIC-UCC