VicFires

Vicfires és l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Vic. L’objectiu principal de Vicfires és la promoció econòmica de la ciutat. Sempre de la mà de diferents sectors econòmics de Vic i Comarca, Vicfires impulsa i gestiona iniciatives firals per promocionar i difondre aquestes activitats, i a la vegada dóna visibilitat a la ciutat, convertint-la en un pol d’atracció per empreses i visitants.

La tradició del Mercat de Vic, ha fet que aquesta sigui una de les principals imatges que el visitant espera trobar. Al llarg dels anys, han nascut noves fires i mercats i altres esdeveniments que es celebren atraient visitants tant de la comarca d'Osona com d'altres procedències.

Vic, un referent en fires i mercats

Vic s’ha convertit en un referent en fires i mercats gràcies al Mercat del Ram, el Mercat de Música Viva de Vic, el Mercat Medieval, i d’altres propostes més específiques com el Lactium, la Fira de la Muntanya, la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible o el Congrés BIT, totes juntes componen un mapa firal que ocupa tot l’any.

Vicfires també gestiona el Recinte Firal i dues sales de l'Edifici El Sucre, les quals també es posen a l’abast d’entitats o empreses, amb la finalitat que hi puguin dur a terme activitats d’iniciativa privada, que contribueixen també a reforçar la dinàmica que volem donar a la nostra ciutat.

En el marc de la seva responsabilitat corporativa, Vicfires desenvolupa la seva activitat sota la premissa de la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient i el suport a diverses iniciatives i entitats socials amb el compromís de treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Xifres

  • 15 fires, congressos i esdeveniments celebrats a Vic l’any 2022
  • 819 empreses expositors
  • 911 professionals acreditats
  • Nivell de satisfacció del 81,20% de les empreses expositores.
  • +500 empreses proveïdores de productes i serveis
  • +445.000 visitants presencials
  • Valoració global dels visitants: 8,4 sobre 10.

Visita la web de VicFires.