Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional del sector de la música. Es celebra anualment la segona setmana de setembre i, durant quatre dies, reuneix professionals de la indústria musical catalana, estatal i internacional.

El seu caràcter multiestilístic el fa únic dins el panorama internacional, i el converteix en un esdeveniment que ofereix el millor dels festivals en un mercat.
Des del 1989, el MMVV serveix d’aparador de nous projectes musicals, fomenta la contractació d’espectacles i permet compartir coneixements i experiències entre professionals del sector. Amb una clara mirada internacional, les Comunitats Autònomes, les Associacions sectorials i les Institucions catalanes i estatals troben les condicions idònies per marcar el present i el futur de la indústria del directe.

Visita la web del Mercat de Música Viva de Vic.

Última edició

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) va arribar a la seva 35a edició amb projectes consolidats, amb l’experiència i el vincle amb el sector assolida al llarg d’aquests anys, i al mateix temps amb la inquietud i l’empenta de l’inici per seguir descobrint noves i millors maneres de treballar per la música en viu.

Del 13 al 16 de setembre, Vic va tornar a vibrar amb un Mercat ple d’estrenes, artistes internacionals i propostes artístiques diverses i singulars, amb 59 concerts de 56 grups i artistes (46 en la programació professional i 10 en la programació de festival) i la perspectiva d’acollir més de 900 professionals de la indústria musical.

Altres edicions