Informació d'interès

Webcam Plaça Major

Benvinguts a la secció de la webcam de la Plaça Major de Vic, el cor històric de la nostra ciutat. A través d'aquesta eina, us oferim l'oportunitat d’explorar virtualment la Plaça Major en temps real, estigueu on estigueu.

Farmàcies de guàrdia

Els torns de guàrdia de les farmàcies de guàrdia a la ciutat de Vic s’inicien a les 9 del matí i finalitzen a les 9 del matí de l’endemà.

Els taxis a Vic

Benvinguts a la secció de taxis de l'Ajuntament de Vic. Consulta l'informació essencial sobre els serveis de taxis a la ciutat.

Polígons industrials

Amb un total de nou àrees destinades al desenvolupament empresarial, la nostra ciutat ofereix un entorn dinàmic i propici per al creixement econòmic.

Entitats i associacions

El Registre Municipal d’Entitats de Vic (RMEV) recull les principals dades de les associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre amb seu o delegació a la ciutat.

Resultats eleccions

Consulta la informació actualitzada sobre la participació ciutadana i els resultats de les eleccions al llarg dels anys.

Comerç

El Servei de Comerç, Mercats i Consum té per objectiu donar suport i dinamitzar el sector comercial de la ciutat de Vic mitjançant accions de dinamització, formacions, gestió de subvencions, etc. Des d’aquí vetllem perquè el comerç de la ciutat de Vic continuï essent un referent a Catalunya.