L’Ajuntament organitza una xerrada gratuïta sobre l’ús dels dispositius electrònics entre els infants

La iniciativa s’emmarca en la 4a jornada anual d’Educació 360 i tindrà lloc el dijous 2 de juny a les 6 de la tarda telemàticament

Cartell informatiu.
Cartell informatiu

 

L’Ajuntament de Vic organitza la xerrada informativa gratuïta “Ens organitzem i utilitzem dispositius per aprendre i jugar” sobre l’ús dels dispositius electrònics entre els infants a càrrec d’Anna Ramis. L’activitat està orientada a familiars amb fills i filles de 6 a 12 anys.

 
L’objectiu de la xerrada és donar informació, recollir neguits i facilitar la reflexió de pares i mares sobre l’ús quotidià de les pantalles en família per facilitar una millor consciència de l’ús adequat de pantalles en la relació familiar, com ressalta la regidora d’Educació i Joves, Elisabet Franquesa.
 
L’activitat és totalment gratuïta i per participar-hi cal inscriure’s en aquest enllaç. Tindrà lloc el dijous 2 de juny de 6 de la tarda a les 8 del vespre de manera telemàtica.
 
Aquesta iniciativa s’emmarca en la 4a jornada anual d’Educació 360 #Primavera360 que busca experimentar, presentar i reflexionar sobre experiències i eines educatives 360.