16a edició de la Olla de Núria

La Unió Excursionista de Vic organitza enguany l’Olla de Núria el cap de setmana del 6, 7 i 8 d’octubre.

Activitat externa
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/esports/esports/agenda/16a-edicio-de-la-olla-de-nuria>>.

Divendres 6 d’octubre serà el tret de sortida d’un cap de setmana intens compost per 5 proves diferents. Comencem amb l’Olla Nocturna, on es recorren 12 quilòmetres, una cursa amb el circuit similar a la clàssica Olla de Núria, però amb l’essència de la l’alta muntanya en estat pur, la foscor.

Dissabte 7 d’octubre serà el torn de l’Olla Vertical amb sortida al Santuari de Núria i arribada a l’emblemàtic cim del Puigmal, 4kms agònics on s’haurà de superar els 970m de desnivell positiu que separen la sortida de l’arribada.

Dissabte a la tarda hi haurà l’entrega de dorsals i Brifing tant a Núria com a Ribes de Freser i diferents sorpreses per als que s’hi apropin.

I per últim i com a plat fort, diumenge 8 d’octubre es realitzarà l’Olla de Núria amb sortida a les 9:00h del matí per a tots els participants de l’Olla Clàssica i l’Olla Junior, 21km i 1900m de desnivell positiu, sense cap metre d’asfalt i autosuficient. La cursa es desenvolupa  en un entorn ídil.lic com és Vall de Núria, al Pirineu de Girona. Un entorn que des de la cursa es preserva, impactant el mínim amb l’entorn, generant el mínim de residus.

Durant el matí l’esplanada del Santuari de Núria seguirà sent una constant de sortides i arribades de les diverses categories de l’Olleta, les curses dels més joves, perquè des de l’Olla de Núria seguim apostant per un esport on hi tenim cabuda des dels més grans als més petits.

Esports
  • 06 d’octubre 2023

  • Quan? 06/10/2023 a 00:00 fins a 08/10/2023 a 23:55
  • Què? Esports
  • Organitzador Unió Excursionista Vic