Vic es prepara per una setmana plena d’activitat física amb la Festa de l’Esport

Vic celebra la setmana de l’esport del 9 al 17 de març, omplint la ciutat d’activitat física i esport oberta a la ciutadania

Vic es prepara per una setmana plena d’activitat física amb la Festa de l’Esport.

La ciutat de Vic es prepara per una nova edició de la Festa de l’Esport, una iniciativa que pretén reforçar l’impacte positiu de la pràctica d’activitat física i esport en la millora de la qualitat de vida i la salut física i mental de les persones. Al llarg de la setmana estan programades diferents activitats a diferents espais de la ciutat, gratuïtes, pensades per apropar l’esport a la ciutadania. Des d’activitats per a joves de 12 a 16 anys, activitat física per la gent gran, pels centres educatius, activitats de les entitats esportives de la ciutat, fins a activitats populars com la caminada impulsada per la Taula de Diversitat Funcional ‘Fent Camí’ en col·laboració amb la Unió Excursionista de Vic i la Ultra Clean Marathon, la cursa amb un repte esportiu i ambiental, promoguda per la Xarxa per a la conservació de la Natura.

La 57a Nit de l’Esport Vigatà arribarà el divendres 15 de març a un quart de 8 del vespre a l’Atlàntida. Una nit on es lliuraran les distincions de millors esportistes i els reconeixements a les entitats esportives de la ciutat pels èxits esportius assolits al llarg de l’any 2023. A la gala també es donarà a conèixer els guanyadors dels XII Premis Ciutat de Vic: Activitat Física i Esport.

El regidor d’Esports, Eduard Comerma, remarca la importància d’entendre la Festa de l’Esport com un esdeveniment esportiu obert a tota la ciutat, amb l’objectiu de posar en valor la pràctica esportiva com eina de salut en totes les etapes de la vida.