Dilluns comencen les inscripcions als tallers i propostes de primavera dels Centres Cívics de Vic

L’oferta cultural d’abril a juny inclou més de cinquanta propostes de diverses sessions i formats

Programa abril-juny dels Centres Cívics de Vic.
Programa abril-juny dels Centres Cívics de Vic

 

Els Centres Cívics de Vic presenten el nou programa d'activitats de primavera que es durà a terme durant els mesos d'abril, maig i juny. Aquesta edició agruparà un total de 54 tallers, propostes, monogràfics i sortides amb activitats a l'exterior.

 

Una programació que concentra l'oferta en els populars tallers de CCVIC, però on també hi trobaran xerrades, un cicle especial de sortides i col·laboracions amb entitats i amb altres equipaments municipals, com és el cas de Vicjove, que, des del passat trimestre d'hivern, aporta un seguit de tallers monogràfics de la seva programació en diversos centres cívics i espais públics dels barris, adreçats al públic juvenil, com recorda la regidora de Cultura, Bet Piella.

 

Pel que fa als continguts dels tallers i monogràfics, segueixen les línies temàtiques habituals de cada centre cívic, amb la incorporació de la cultura digital al CCVIC Can Pau Raba, que comença a escalfar motors com a espai integrant del projecte Osona Lab City. També destaquen els tallers a l'aire lliure, aprofitant l'arribada del bon temps, com per exemple fotografia de carrer en col·laboració amb La Farinera, taitxí, urban sketching, marxa nòrdica, escalada, pitch & putt i molts més.

 

Quant al cicle especial de sortides, n'hi ha de diverses temàtiques: naturalistes, artístiques, literàries o de divulgació i des d'una ruta històrica guiada (col·laboració amb el programa Stolpersteine) fins a una visita guiada a formatgeries d'Osona (col·laboració amb Lactium Vic).

 

Aquesta programació conviu amb totes les activitats organitzades per les diverses associacions i entitats que acullen els centres cívics. La informació ampliada de cadascuna de les activitats es pot trobar a centrescivics.vic.cat.

 

Inscripcions a partir de dilluns 4 d’abril

        Les inscripcions s'obren el dilluns 4 d'abril a les 4 de la tarda i quedaran obertes fins al dia abans de l'inici de cadascuna de les activitats.

        Es poden fer inscripcions en línia a centrescivics.vic.cat.

        De forma presencial, l'horari especial d'inscripcions als CCVIC és:

·         Dilluns 4 d'abril: de 4 de la tarda a 8 del vespre.

·         Del dimarts 5 fins al dijous 14 d'abril (dies laborables): de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Al CCVIC Santa Anna només en horari de tarda.

        Inici de les activitats: a partir del 19 d'abril.

        Totes les activitats són presencials i requereixen inscripció prèvia.