Fira de la Muntanya - VIC 2023

El 10, 11 i 12 de novembre se celebra la 42a edició, pels amants de la natura, l’esquí, l’esport de muntanya i la cultura muntanyenca.

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/esports/esports/agenda/fira-de-la-muntanya>>.

Un dels grans atractius de la fira és el Mercat d’Ocasió, amb roba i material esportiu de segona mà i de fora de temporada de particulars i de botigues d’esports.

 

Un altre espai important és l'àmplia àrea expositiva al pavelló comercial amb empreses relacionades amb l'esport, equipament esportiu, turisme, llibres i guies de muntanya. En aquest espai els visitants es poden equipar per a les activitats esportives a l'aire lliure previstes per la tardor i l'hivern.

 

A més, els visitants poden gaudir d’un extens i interessant programa d'actes i activitats: xerrades, taules rodones, presentacions de llibres, contacontes i molt més!

 

També cal destacar el programa d’activitats infantils, des de la clàssica i icònica escalada a la Xemeneia del Sucre, la impressionant tirolina del dipòsit del Sucre, fins als circuits de bicicleta de l’Escola de ciclisme Jufré Vic-ETB.

 

Dins del marc de la Fira enguany es celebra el 1r Festival d'Escalada, un esdeveniment que engloba diverses activitats, de les quals en destaca l'espectacular Campionat d’Open Bloc, que any rere any compta amb una gran participació. El Festival d'Escalada compta amb un programa musical, foodtrucks i altres activitats del món de l'escalada.

 

Seguiu-nos a les xarxes socials @firamuntanya per no perdre detall de tot el que passarà a la Fira

Esports Fira
  • 10 de novembre 2023

  • On? Recinte Firal 'El Sucre'
  • Quan? 10/11/2023 a 10:00 fins a 12/11/2023 a 20:00
  • Què? Esports Fires i mercats