SORTIDA COL.LECTIVA SECCIÓ JOVE

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Ruta circular per pujar al Pollegó Inferior del Pedraforca (esquerra imatge) i descobrir la punta menys concorreguda.

Activitat externa
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/esports/esports/agenda/sortida-col-lectiva-seccio-jove>>.
  • 26 de novembre 2023

  • Quan? 26/11/2023 de 07:00 a 17:00
  • Organitzador Unió excursionista de Vic
  • Preu Inscripció soci federat 0,00 Inscripció no soci federat (3.00€) Inscripció soci no federat (4.00€) Inscripció no soci no federat (7.00€)
  • Venda d'entrades Lloc web extern
  • Inscripció Lloc web extern
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
Ruta circular per pujar al Pollegó Inferior del Pedraforca (esquerra imatge) i descobrir la punta menys concorreguda. Pujarem per la Gran Diagonal i baixarem passant pel Balcó de la Joaquima fins a trobar la part baixa de la tartera. A continuació, ens endinsarem al bosc fins a tornar al punt d’inici. La Gran Diagonal té un tram aïllat amb una petita grimpada de dificultat II+/III. El pas està equipat amb una cadena, però en funció de les condicions del terreny i/o del grup, es pot evitar el pas. Excursió amb un desnivell de +1000m i un recorregut de 7 km. Horari i punt de trobada: 7:00 Aparcament del bar-restaurant Nou Pamplona de Vic. Desplaçament: En cotxes particulars, 1:15h aprox. Organitzarem els cotxes en el punt de sortida. Es pot acordar un punt intermedi que vingui de pas. Inscripcions: Per internet a la web de la UEV o a la secretaria de la UEV. La sortida està limitada a un màxim de 15 persones. Les inscripcions es tancaran el divendres 24 de novembre a les 19h. És obligatori estar federat FEEC, FEDME o altres que cobreixin l’activitat d’esquí de muntanya. En cas de no estar-ho, el preu de No-Federat inclou la llicència temporal pel dia de la sortida. Coordinació: Kevin Vila NOTA IMPORTANT **Els coordinadors no es fan responsable dels accidents o de qualsevol contratemps que pugui succeir als participants. ** No són sortides guiades, són sortides col•lectives, tothom ha de ser autònom i tenir els coneixements tècnics i capacitat física per realitzar la sortida. **En cas d’alguna circumstància especial o climatologia, la organització es reserva el dret d’alterar l’itinerari previst, la substitució o l’anul•lació d’alguna de les sortides, així com la variació de les dates. Web de la UEV: http://www.unioexcursionistavic.org/