Subvencions esportives

Les subvencions per promoure l’esport a la ciutat i l’esport de rendiment es poden sol·licitar telemàticament. La subvenció per promoure l'esport podeu fer-ho fins el 19 de maig i la subvenció per l'esport de rendiment fins el 15 de setembre.

Ja es poden sol·licitar les subvencions per a activitats esportives de L’Ajuntament de Vic. L’objectiu d’aquest ajuts econòmics és consolidar les entitats i associacions esportives que ofereixen serveis esportius a la ciutadania, garantir un nivell d’oferta que respongui a les necessitats i demandes del teixit social, procurar que els serveis i activitats esportives arriben a tots els sectors en les vessants educativa, recreativa, lúdica i competitiva, donar suport i potenciar l’arrelament i estructuració del sistema esportiu local i potenciar el coneixement extern i la imatge de la ciutat.

 

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Titi Roca explica que des de l’Ajuntament es treballa per donar resposta als quatre eixos del projecte Vicactiva’t: salut, educació, ocupació i rendiment. “Volem contribuir en la promoció de l’esport i en el desenvolupament de les que activitats i projectes que organitzen les entitats esportives de Vic”, afegeix Roca.

 

Els ajuts econòmics per la promoció de l’esport a ciutat es podran presentar fins al 19 de maig. Pel que fa a les subvencions per la promoció de l’esport de rendiment les sol·licituds poden lliurar-se fins al 15 de setembre.

 

Les entitats esportives i associacions que hi estiguin interessades poden consultar els detalls i tramitar-les telemàticament mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Vic.