24a bicicletada/caminada escolar

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Per alumnes de cicle superior de primària de les escoles de la ciutat fins a l’entorn del riu Gurri amb activitats relacionades amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

Activitat externa
Bicicletada/caminada escolar.
Bicicletada/caminada escolar
  • 05 de juny 2023

  • On? Àrea d'esbarjo del riu Gurri (al costat del pont del C/ Indústria)
  • Quan? 05/06/2023 de 09:00 a 12:00
  • Organitzador programamediambient@vic.cat Programa Educatiu de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vic
  • Preu Gratuït, per alumnes de cicle superior de primària.
  • Inscripció Lloc web extern
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal


La 24a bicicletada/caminada escolar que organitza l’Ajuntament de Vic per alumnes de primària de les escoles de la ciutat fins a l’entorn del riu Gurri on es desenvolupen activitats relacionades amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Recorregut amb bicicleta o a peu, dels alumnes de 5è i 6è de primària que van des del centre educatiu fins al punt de trobada: el riu Gurri, on es duen a terme activitats de descoberta de l’entorn natural, a través de tallers d’educació ambiental i coneixement de peixos i ocells.

La jornada està organitzada per les àrees de Medi Ambient, Educació, Participació, Civisme i Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Vic amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes i del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis.

Aquesta acció forma part de les activitats que s’organitzen des de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Vic (XESVIC), de la qual formen part la majoria de centres educatius de la ciutat i que treballa per educar i formar en el coneixement del medi, el seu respecte a nivell curricular i buscant la seva complicitat en la transformació de la nostra societat davant de la crisi climàtica.