25a bicicletada/caminada escolar

Per alumnes de cicle superior de primària de les escoles de la ciutat fins a l’entorn del riu Gurri amb activitats d'educació ambiental coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/territori/medi-ambient/agenda/25a-bicicletada-caminada-escolar>>.

Recorregut amb bicicleta o a peu, dels alumnes de 5è i/o 6è de primària dels centres educatius de la ciutat, fins al punt de trobada: el riu Gurri, on es duen a terme activitats de descoberta de l’entorn natural, a través de tallers d’educació ambiental sobre ocells i peixos.

La jornada està organitzada per les àrees de Medi Ambient, Educació, Participació, Civisme i Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Vic amb la col·laboració del GACO-Grup d’Anellament de Calldetenes, del CERM-Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis i de Biodiversitat.

Aquesta acció forma part de les activitats que s’organitzen des de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Vic (XESVIC), de la qual formen part les escoles de la ciutat. Es treballa per educar i formar en el coneixement del medi, a nivell curricular i buscant la complicitat en la transformació de la nostra societat davant de l'emergència climàtica.