Sou aquí: Inici Bústia Ciutadana

Bústia Ciutadana

La Bústia ciutadana és un espai interactiu per tal que la ciutadania pugui comunicar-se directament amb l'Ajuntament. Volem treballar junts per la millora del dia a dia de la ciutat. És per això que, al costat dels nostres serveis, ens és i serà de molta vàlua la vostra col·laboració. Calen molts ulls que ens ajudin a millorar la ciutat.

Us demanem que vosaltres sigueu, també, inspectors viaris tot donant a conèixer els dèficits, les millores i les mancances que hi ha al vostre entorn més immediat.

Des de l'Ajuntament ens comprometem a donar-hi resposta.

 

Podeu fer el vostre suggeriment o la vostra observació tot clicant a: 

e-mail.jpg

Ajuda'ns a millorar la ciutat

o a través del telèfon 938 890 673. Si deixeu les vostres dades, us informarem de l'estat en què es troba la vostra aportació.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

La millora de la ciutat és més fàcil si tots hi participem.  

 

Sabies que...?
L'any 2005 disposàvem de 106.000 m2 de gespa i ara de més de 194.000 m2

Seleccioneu el text, el tema i l'any que volgueu cercar:
 Ref.   Imatge   Data Sol·licitud   Data Finalització   Descripció   Respostes 
9959 2018/07/20   El fanal del Parc d'en Balmes. M'he adonat que en ocasió de la remodelació de la zona compresa entre el Parc d'en Balmes i el carrer de Soledad s'ha sostret el magnífic fanal, peça de fundició de la casa Salvi. El fanal de les cinc llanternes que ocupava el mig de la illeta de trànsit. Aquest fanal era una de les quatre peces que van presidir bellament el centre de la Plaça Major de Vic entre els anys 1981 i 1986 i que després es van repartir per diferents indrets de la ciutat. No voldria que es perdés aquesta magnífica peça de valor patrimonial i a poder ser que es reubiqui al mateix lloc d'on s'ha sostret  a causa de  les obres.
9958 2018/07/20   a l c/ Josep Pla hi circulen alguns cotxes molt ràpid, massa ràpid. Alguns fins i tot derrapen al revolt amb el carrer de Josep Vicenç Foix. Seria convenient limitar-ne la velocitat a un màxim 30 km/h i posar-hi algun d'aquests obstacles per disminuir la velocitat al mig de la calçada i així evitaríem perills per als vianants, amb altres cotxes i pol·lució i contaminació acústica innecessària. Res que no hi hagi en altres indrets. En general a Vic els vehicles corren massa.
9957 2018/07/20   Voldria saber si algú ha donat permís per col·locar un compressor a la teulada de la fàbrica de formatges que hi ha al passeig generalitat? I suposo que hi ha d'haver una normativa per tancar l'aparell. Ho dic perquè el tinc al davant de la meva habitació. Avui a les 3 encara funcionava. No em deixa dormir bé.
9956 2018/07/19   Era per dir-vos que l'estat de fora de la botiga del Raimon d'Abadal núm. 2 – 4 és lamentable que se li permeti des de fa molt de temps deixar les caixes de  cartó  dia si i dia també a fora la vorera a l'espera del servei de recollida del  cartó , penso que és lamentable i el més segur que amb el temps faci un efecte crida als altres comerciants, amb aquesta és la segona vegada que insisteixo a vosaltres mes dues trucades a la policia Municipal. Ja de per si tot el Passeig de la Generalitat a partir de mitja tarda té un aspecte lamentable de brutícia, superat pels seus carrers adjacents, seria molt demanar que prenguin les decisions oportunes respecte a aquests comerciants, és molt demanar una mica més de cura en vigilància per part d'aquest ajuntament, un dia podríem tenir un barri acceptablement net com el centre de la ciutat, gràcies, la foto és del dia de Sant Miquel d'enguany.
9955 2018/07/19   Volia fer saber que fa uns dies no van els  fanals  del Passeig a l' altura  del c/ del Trinquet. A les 5 - 6 de la matinada és necessària la il·luminació. 
9954 2018/07/19   Al c/ sant Francesc - av/ Martí genis, han canviat els contenidors de lloc. Ara ocupen tres places d'aparcament (necessàries a la zona), estan a tocar el parc infantil de la guia, que ja hi té uns contenidors per l'altre canto, per tant queda voltat de deixalles. I a més, els veïns per tirar les deixalles han de travessar el carrer, que suposa un gran perill, ja que és un carrer transitat. Demanem que ho revisin, estaven millor abans.
9953 2018/07/19   Moltes gràcies per la celeritat amb la qual s'ha reparat la vorera de Francesca de  Bonnemaison .
9952 2018/07/18   Com a veïna de St. Llàtzer, voldria afegir-me al comentari núm. 9928. No només estan bruts els carrers sinó també el parc, les zones verdes. El servei de neteja es limita a buidar les papereres i no recull les deixalles que hi ha a terra i com a conseqüència, els tallagespes escampen trossos de plàstics, papers i llaunes. Fa brut i deixat.
9951 2018/07/18   Com a ciutadana de Vic, em preocupa en gran mesura que  gairebé  cada setmana, es publiqui un tuit sobre una previsió d'ozó.cat sobre la "superació del llindar d'informació a la Plana de Vic". Voldria demanar quines mesures s'estan prenent per tal de poder millorar la qualitat de l'aire a la Plana, ja que és realment angoixant que cada dos per tres sapiguem que l'aire que respirem està bastant contaminat.
9950 2018/07/18   Sol·licitem que dels oms del carrer Doctor  Salarich , 17 i  Martí  Genis Aguilar, 28 que estant davant de la finca, es pugui fumigar o fer tractament per eliminar tots els insectes que creen molts problemes els  veïns  de la finca esmentada i no poden obrir les finestres dels pisos.
9949 2018/07/18 Som delegats d'una escala de bastants veïns, i ens trobem que molt d'ells no respecten la neteja ni de l'escala ni de l'interior dels seus habitatges, amb el perill d'infeccions, plagues, etc. Volem demanar quines mesures es poden prendre en aquests casos, ja que quan fa calor aquesta problemàtica és molt més latent.
9948   Al parc de  Santi   Ylla Ylla , el pont que hi ha, algunes fustes estan aixecades, agrairem que ho pugueu reparar.
9947 2018/07/18 Ens adrecem a vostès des del despatx d'un Administrador de finques. Aquest matí una veïna de la nostra Comunitat, de Francesca de  Bonnamaison  núm. 8, ha caigut per culpa del mal estat de la vorera davant la porta de la nostra comunitat. Agrairíem que reparessin amb caràcter urgent la vorera per evitar possibles danys majors.
9946 2018/07/18   com a vigatà de tota la vida, veí del carrer de les Flors 1, em dirigeixo aquest Ajuntament, que hauria de vetllar pels drets dels seus veïns, per fer la meva contendent queixa en relació als problemes que ens donen a tots els veïns l'establiment obert 24 hores  situat  a l'Avinguda Països Catalans entre c/ de les Flors i c/ Dr. Junyent. Vostès ja coneixen els problemes perquè s'ha vingut a l'Ajuntament i s'han avisat a la guàrdia urbana en diverses ocasions sense tenir cap tipus de resposta ni millora del problema. Com ja saben cotxes aparcats en doble fila, cridant, amb música i sorolls molt per sobre dels decibels permesos, vòmits, baralles, drogues... I tota la matinada. Crec i per això els exigeixo com a ciutadà i veí d'una comunitat que tenim dret a rebre una solució com més aviat millor perquè ara a l'estiu la situació esdevé inaguantable. Esperem una ràpida i efectiva solució que ens millori la qualitat de vida.
9945 2018/07/18   Sóc president de la comunitat de veïns i en nom de la comunitat. (Martí genis i Aguilar) Demanem, que es retiri la paperera que hi ha a l'entrada de la nostra comunitat. Com podeu veure en les fotos que us envio, la paperera que tenim a l'entrada, fa la funció de container de brossa, hem donat un món d'avisos perquè això no passi i no trobem la solució. Demanen: Aprofita'n que es fan obres en el carrer que es tregui aquesta " ditxosa " paperera, Ja que hem esgotat els recursos, perquè la gent sigui una mica més responsable. Volem un barri net i amb civisme. 
9944 2018/07/17   a l c/ Guilleries núm. 2-1, hi ha un veí nou, que té un gos de raça gran sol tot el dia en un pis i que borda a totes hores, especialment a les 06: 30h  del matí quan marxa l'amo, despertant el veïnat. Aquest senyor acumula nombroses queixes de veïns, però per part seva la inacció és total. Ens podeu ajudar a solucionar aquest problema?
9943 2018/07/17   c / Sant Francesc núm.62, piscina amb aigua bruta. Hi proliferen mosquits tigre.
9942 2018/07/17   us  adjunto una foto de com està d'herbes la vorera del c. Canigó, cantonada c/ Montserrat, prop dels contenidors. Allí hi ha un descampat que "escampa" les seves herbes cap a fora al carrer. La imatge és de deixadesa i, juntament amb les deixalles que de vegades hi ha algú que deixa abandonades a terra, configuren un racó lleig. Seria possible d'eliminar aquestes herbes?
9941 2018/07/16   som  veïns del barri del Remei i hem tingut coneixement de la imminent obertura d'un centre cannàbic al carrer Joan XXIII, núm. 4 de Vic. Volem fer arribar al nostre Ajuntament el rebuig més rotund per aquesta decisió i anunciem en primer lloc una captació de signatures i posteriors actuacions en contra d'aquest local i la decisió de l'Ajuntament d'autoritzar-lo.
9940 2018/07/16   D'ençà que han instal·lat aquests contenidors nous, els vells estan ple a vessar de brossa i el més trist és que la gent que els fa servir no són ni del carrer. I estic parlant del c/ Camí antic de Taradell, 30. Adjunto foto i avui és d'un dia que es pot dir que estan "buits". És vergonyós!!
9939 2018/07/16   El contenidor blau instal·lat avui davant del número 43 del carrer Indústria d'aquí a Vic no tanca la porta per si sol, s'obre quan prems el pedal i queda obert (només es tanca si prems la porta amb la mà). Sort que quan ha plogut tant, tenia la porta tancada.
9938 2018/07/16   al c/  Miramarges  núm. 2 i a una caixa de l'electricitat que no funciona però està amb la tapa fora i sempre és per terra. Espera resposta.
9937 2018/07/16 referent  als contenidors que hi havia al principi del c/ Antic camí a Taradell, on la gent que venia de Sta. Eugènia hi dipositava les seves deixalles... el problema s'ha resolt perquè els han anul·lat, però ara el problema el tenim davant de casa. Resulta que la mateixa gent de Sta. Eugènia, Taradell i Malla... llencen les seves escombraries un xic més avall, números 28 - 30 del mateix carrer, donat que a les seves poblacions fan recollida selectiva. Fa fàstic!!! I, en segon lloc, són uns contenidors que has de llençar per la part posterior, incòmode, donat que hem de baixar a baix al camp per llençar les escombraries. És un barri amb un volum considerable de veïns; només falta que hàgim de suportar les deixalles dels pobles veïns. Agrairia una solució al problema, ja que als afores paguem els mateixos impostos que els de centre Vic. Espero la seva solució satisfactòria al problema.
9936 2018/07/16 Passatge Carquinyoli. Són 2/4 de 6 de la tarda. Torno a fer esment del que es deia en el comentari  de l'11  de juny passat. En aquests moments hi han aparcats 4 vehicles. Fins ara, no s'ha adoptat cap solució. Fins quan?
9935 2018/07/16   Per motius personals vinc molt a Vic i cada dia em trobo cues a la primera entrada venint de Ripoll, la de la llet  Pascual . Crec que és una entrada molt millorable i que aquestes cues (avui també de sortida) es podrien evitar si el vostre ajuntament fes pressió a la Generalitat perquè hi faci les obres oportunes. A part aquest és un tema que només pot anar a pitjor. Tampoc és que sigui gaire bo el mateix accés venint de Barcelona doncs el més fàcil és no veure'l, ja que s'ha d'agafar dos quilòmetres abans.
9934 2018/07/16   el  c/ Salvador  Allende  sembla abandonat pel servei de neteja de la ciutat. Fa setmanes que les fulles dels arbres s'acumulen per tot arreu i acaben a zones particulars. Preguem que aquest carrer rebi la mateixa atenció que la resta perquè ja és una situació que es reitera.
9933 2018/07/16   En referència a la queixa 9928 envio foto del Miquel dels Sants  Salarich  i Torrents a l'altura de Francesc de Borja Moll on també hi ha un greu problema amb les escombraries i deixadesa de les voreres i abandonament de tot. Una vergonya.
9932 2018/07/16   aquestes són les vistes des de casa a l'Avinguda Miquel dels Sants Salarich i Torrents a l'altura del c/ Francesc de Borja Moll. Amb els nous contenidors no s'ha solucionat el problema. Si no hi  ha una solució, jo no vull  els contenidors a prop de casa. Hi ha rates. Poseu els contenidors on no hi hagi problema. A Vic hi ha un problema gros d'escombraries.
9931 2018/07/16   En referència a la resposta donada a 9854, asseguro que l'autocaravana hi ha estat 2 mesos, no 2 minuts, i en data d'avui hi torna a ser. És evident que les autocaravanes poden efectuar maniobres de parada i estacionament. Però en aquest cas els estacionaments són llargs, molt llargs. A més que el vehicle constitueix un risc evident per la resta d'usuaris de la via, ja que per les seves dimensions, sobresurt dels límits d'aparcament. Per autocaravanes d'aquesta mida hi ha llocs més adients, més amplis i fins i tot una zona destinada a elles. És per això que demanem que s'actuï perquè el propietari utilitzi aquestes zones pels estacionaments prolongats que realitza.
9930 2018/07/15   Persisteix el problema amb les deixalles a l'altura del carrer de l'Hivern núm. 37. El problema rau que d'ençà que es van eliminar els contenidors de l'entrada del carrer Bon Aire, gent (que no és del veïnat) que hi llençaven les deixalles ara les llença al nostre carrer, essent insuficients els contenidors que hi ha per absorbir-ho tot. Com que és un problema que no es pot resoldre si no és prohibint que hi llencin altres persones que no siguin del barri, potser caldria plantejar-se la possibilitat d'augmentar el nombre de contenidors per evitar que les deixalles quedin escampades per la vorera com es pot veure en la foto. Una observació que potser valdria la pena tenir en compte: Al carrer Bon Aire en un tram d'uns 300/400 metres hi ha una quantitat important de contenidors que a parer meu són més que suficients per al veïnat, ves que no sigui que els que ens sobren allà potser ens falten al carrer de l'Hivern.
9929 2018/07/15   En referència a l'últim suggeriment de treure el banc del c/ Doctor Candi  Bayés , volia comentar la meva disconformitat. Durant la nit no hi ha ningú assegut i durant el dia l'utilitzen molta tipologia de gent: gent gran, avis amb néts... I en cap cas és una causa de xivarri.
9928 2018/07/15 visc  a Sant Llàtzer des de fa 14 anys i mai havia vist els carrers tan bruts ni els sota arbres tan deixats. Com que pago els impostos igual que la resta de vigatans, agrairia que aquest sector fos tractat com la resta de la ciutat.
9927 2018/07/15 us volia fer saber que fa molt que no passen els escombraries. La paperera del meu carrer (Salvador Espriu) ja no hi cap res més. Hi ha algun problema amb la neteja.
9926 2018/07/15   hi  ha un parell de ruscs d'abelles a la cistella de bàsquet de davant la residència El Nadal. Un just sota el cèrcol i un altre a la L del pilar que aguanta la cistella. S'haurien de treure els ruscs per poder jugar sense perill.
9925 2018/07/15   En resposta a la resposta del comentari 9871, diuen que la situació ha anat millorant. Sóc veïna de Sant Llàtzer, carrer Mercè Font i Codina, divendres al migdia van canviar els contenidors antics per aquests nous que estan distribuint per tota la ciutat, no ens va donar temps a estrenar-los, ja que dissabte a migdia ja estaven plens i hi havia brossa per terra. Aquí està passant el mateix que va passar en el seu moment a Montbrió del camp que, mentre Riudecanyes presumia de l'èxit de la recollida selectiva, els qui hi anaven de cap de setmana i no podien seguir la planificació de l'ajuntament i la majoria de veïns que treballaven fora del municipi, agafaven les escombraries, les carregaven als seus cotxes i les distribuïen pels contenidors del poble del costat o del lloc de feina.  Espero que algú faci adonar-se als respectius alcaldes en què consisteix realment el seu sistema exitós i els passi la factura de la neteja de la zona.
9924 2018/07/13   urgent .  Contenidors escombraries  - Últimament un noi amb una furgoneta de color blanc gran, llença moltes coses, normalment a quarts de set del matí, a tots els contenidors d'escombraries del c/ Ermita de Sant Sixt. Tot en quantitat i mida gran com industrial que no és d'un particular, ja que per exemple hi deixa moltes llaunes de tomàquet fregit, moltes caixes de fruita, altres caixes de diferent alimentació, caixes on a dins  hi  anaven paquets petits de tovallons de paper,  etc...  Com que ja ho omple tot, el que no pot deixar a dins ho deixa tot a fora i evidentment les deixalles dels veïns ja no hi tenen lloc i queda tot fet un desastre. No sabem si aquesta gent són d'algun local però del barri diríem que potser no, ja que no havia passat mai. Segurament que el mateix personal de la recollida de residus també deu haver vist que això no és normal. Els agrairíem moltíssim que puguin fer-hi alguna cosa al respecte per tal d'evitar tota la brutícia que es genera.
9923 2018/07/13 A l c/ Doctor Candi  Bayés  cantonada amb c/ Prat de la Riba hi ha dos bancs que s'haurien de treure perquè s'hi munten "escàndols", i no deixen dormir als veïns. Ja varen treure el del c/ Dr. Candi  Bayés  cantonada amb Joan XXIII. I les voreres cal netejar-les.
9922 2018/07/13 Els bancs de la plaça Santa Eulàlia estan trencats i estellats. Hi ha claus/puntes a la vista.
9921 2018/07/13 Si  encara tenen garantia els contenidors que s'estan canviant, aquest situat a l'Avinguda Estadi ( Oar  Vic), queda obert.
9920 2018/07/12   Al c/ Sant Jordi hi ha una xemeneia, concretament la de Can Costa en molt mal estat, està torta en direcció al Bon Preu, i al capdamunt hi ha una esquerda que es veu el cel. Considero que és un gran perill.
9919 2018/07/12   El semàfor del carrer Manuel Galadies (pels vehicles) es queda en vermell i no es posa verd. No hi ha altre remei que passar en vermell mirant a banda i banda. No ho fa sempre. Però m'hi he trobat en dues ocasions. Em refereixo per travessar l'avinguda Bernat  Calbó . 
9918 2018/07/12   pl / Francesc  Moragas  el tancat dels parterres torna està trencat concretament la part on hi ha l'olivera.
9917 2018/07/12 D'ençà que  es van començar les obres al c/ Soledat, tot han estat problemes. Paguem les nostres comissions, hem pagat la part que ens ha tocat per obres. La meitat dels dies no hem pogut entrar el cotxe al garatge, vàrem pagar una multa, per deixar-lo en una zona que estava ple de cotxes, sols tinc una hora per dinar, i ens toca pagar  100€  de multa, culpa meva. Resulta que ens deixaren un carrer molt bonic i la primera que ens trobem són 4 contenidors davant de la porta de casa, d'aquells que fan una oloreta que et tomba i ara amb la calor, no podem obrir finestres, la pudor puja. I el lloc on eren els contenidors, que hi ha adoberies tancades, jardineres amb flors. No sé què és més important, si les adobaries o el benestar dels veïns. Hi ha locals tancats en el núm. 5, però no han de posar-les sota pisos. Un carrer preciós ens el van pintar i tranquil de cotxes, però ple de deixalles. N'hi han sota terra a molt llocs deshabitats. No hi ha una altra solució?
9916 2018/07/11 c /  Canigó . No calen paraules. Això va estar així més de 3 dies.
9915 2018/07/11   Aquesta setmana els "aspersors" de la rotonda i del carrer  Menéndez   Pelayo  estan funcionant a les 3 de la tarda. No és gens sostenible regar aquestes hores. Una altra conseqüència, sense importància  a parer meu , els cotxes aparcats al carrer  Menéndez  han quedat tots bruts.
9914 2018/07/11 Sóc un veí del carrer Matagalls, faig referència al suggeriment 9699, que va fer un altre veí i que subscric totalment. El dia d'avui, es continua aparcant incorrectament a la sortida-entrada del carrer pel carrer de Sant Jaume. No acabo d'entendre, com es permet que aquest carrer, estret, tingui doble sentit de circulació i més tenint en compte que és un carrer que no té sortida al final (carrer de la Providència) i tampoc pel carrer de Raimon de Casanova i Mir, que és només d'entrada al carrer, venint de  Folch  i Torres. Això provoca que molts cotxes tampoc respectin la direcció prohibida d'aquest carrer. Considero, que tant l'aparcament incorrecte de la cantonada amb Sant Jaume, com la sortida  incorrecte  per Raimon de Casanova, poden provocar, greus accidents. Suggereixo, que es revisi, si cal el doble, sentit de circulació i en tot cas que se senyalitzi millor la prohibició d'aparcament i també que és un carrer tallat al tram final.
9913 2018/07/11   Des del mes de maig, el parquímetre del carrer Remei, a prop de l'espai familiar, no llegeix la targeta per a fer els pagaments. Per altra banda, existeix la possibilitat de facilitar que les famílies que ens hem de desplaçar en cotxe puguem aparcar a prop? La zona blava fa que a mitja activitat hàgim de sortir a posar novament tiquet. Per a la zona verda no tenim acreditació. I les zones de no pagament estan sempre plenes o molt allunyades.
9912 2018/07/10   a  la plaça dels Màrtirs, a diferència dels carrers del voltant, no s'encenen els nous llums leds fins molt tard...
9911 2018/07/10 Com pot ser que el carrer Francesca  Bonnemaison , vingui gent de fora el barri a alimentar els gats? N'hi ha més de 8 o 10 i a més ara uns han criat... Sempre estan a l'entrada de l'escala, rapís... I és molt molest. Aquesta gent que els alimenta que se'ls emportin a casa seva.
9910 2018/07/10   A l'avinguda Martí Genís i Aguilar davant del núm. 91, han col·locat els contenidors de deixalles que fins ara estaven al final del Sant Francesc. Amb aquest canvi suprimeixen tres places d'aparcament i queden les deixalles molt més a la vista al costat del parc on hi ha molts nens. La imatge del carrer queda deteriorada i desagradable.
9909 2018/07/10   La  reinstal·lació  del focus de la resposta 9711 encara no s'ha fet. Ens estranya donat el text de l'esmentada resposta.
9908 2018/07/10   a ls carrers s'han de respectar les direccions de trànsit i les bicicletes no ho respecten, sobretot els nouvinguts.
9907 2018/07/10   A l'avinguda M.S .Salarich  (St. Llàtzer), els forats dels arbres estan plens de males herbes des de fa molts dies, alguns són una selva. Abans fèieu el manteniment més sovint.
9906 2018/07/09   Us escrivia respecte als horaris d'il·luminació de la pista de futbol-sala del parc Xavier Roca  Viñas .  Amb motiu d'un torneig de futbol-sala que es va realitzar la setmana passada, es va modificar la il·luminació de la pista fins a hores de matinada. El torneig va finalitzar i la il·luminació no s'ha restablert al seu horari normal de tancar-se a les  22:30 . Això ocasiona que aquesta pista esdevingui una festa nocturna, cada dia, amb les evidents molèsties al veïnat. Crec que una societat madura, amb uns professionals madurs, haurien de disposar de la capacitat de restablir la normalitat just  en acabar  els esdeveniments, tot demostrant la bona professionalitat dels organitzadors i parts implicades.
9905 2018/07/09 c / Nou 121, una altra casa abandonada, balcons a punt de caure, perill pels vianants. Podeu fer-hi alguna cosa?
9904 2018/07/08   S'hauria de revisar les juntures de la font de la plaça Manuel Anglada i  Bayés , ja que d'ençà que van canviar la seva aixeta brolla aigua per totes les juntures inferiors deixant un gran bassal d'aigua dins del parc infantil.
9903 2018/07/08 c/ Canigó, estem una mica cansats d'aquestes imatges davant de casa.
9902 2018/07/07 2018/07/07 Sorolls a la Central: visc al c/ del Nord i per tant donem pels darreres amb l'espai cultural La Central. Seria possible que les activitats sorolloses (festes, tocades de tambors, crits de nit, etc.) es fessin amb les finestres tancades?, o bé, seria possible que l'Ajuntament fes complir les ordenances municipals i "insonoritzes" aquest espai?   Resposta
L'espai lúdic-cultural de la Central té una normativa interna d'ús, d'horaris, activitats i serveis que els haurem de recordar que cal observar-la pel bon funcionament i benestar de tots plegats. Traslladem el vostre comentari a la regidoria de cultura perquè els faci arribar el recordatori.
9901 2018/07/07 2018/07/07 És una vergonya com està la plaça del Pes del terra. El mateix es pot dir del carrer de les escales. Com a vigatana filla del centre històric presento la meva queixa més enèrgica i demano que cada dia es passi la mànega pels carrers més cèntrics.   Resposta
Teniu raó. El pas de la festa major s'ha fet notar a tots els carrers de la ciutat. Ahir mateix, divendres, a les 9 del matí s'estava netejant la plaça del Pes amb aigua i sabó a pressió. Malauradament, però, no totes les taques marxen amb facilitat. A l'estiu ja es fa la neteja amb aigua a pressió, ara aquests dies es reforçarà fins a retornar la netedat dels nostres carrers a on ha de ser.
9900 2018/07/06 2018/07/07 Sóc veïna de la plaça del Pes des de fa més de 15 anys. Entenen el soroll de dies i nits de la Festa Major, però no que hi hagi activitats vulgars que les deixeu celebrar al centre de la ciutat a les 9 del vespre quan la majoria de ciutadania volem estar tranquils sopant en una terrassa o a casa (o en tot cas gaudir d'algun altre tipus d'acte a l'aire lliure). Som divendres 6/7/2018. Desconec com es diu l'activitat que fa dues hores que suportem amb indignació els veïns, però no li trobo cap rerefons ni cultural ni festiu. Resposta
La Festa Major d'enguany compte amb més de 120 activitats que van des del dia 21 de juny al 8 de juliol. N'hi ha per totes les edats i tots els gustos. Es procura repartir-les al llarg i ample de la ciutat i cada any és més participada. No obstant això, un cop acabes les festes, es reuneixen les comissions organitzadores i es comenten tots els incidents i comentaris que ens arriben, entre d'altres a través de la bústia ciutadana. L'activitat que fa el cas  és  la "Cronoescalada" és la seva 6a.  edició  i consisteix  a  pujar el c/Sant Miquel amb bicicleta i es puntua el més ràpid i la vestimenta més original.
9899 2018/07/06 2018/07/07 c / Bon Aire aquest matí una furgoneta contra direcció a gran velocitat, el seu destí, els contenidors a tirar de tot, hi penseu posar mà? Ja dura massa temps això. Resposta
Hi estem posant ma. Hi som molt al damunt d'aquestes actuacions d'incivisme, malauradament no es donen només en el vostre sector. Tenim 4 persones treballant exclusivament per millorar aquests aspectes, informant primer i sancionat després. Són ja bastants les denúncies que hem tramitat a través de la Guàrdia Urbana i no deixarem de fer-ho. Ja és incívic deixar les deixalles on no toca, fora d'horari i a més anar-hi en contra direcció i amb alta velocitat, seria per plorar "de ràbia". En fem un seguiment molt proper i ens en sortirem.
9898 2018/07/06 2018/07/06 Moltes gràcies per la vostra resposta a la  ref.  9875. Ja s'ha obert el carrer Nou. Resposta
  Perfecte. Cal respectar, però, les limitacions i restriccions establertes.
9897 2018/07/06 2018/07/09 Primer  voldria felicitar-vos per l'estat dels jardins i rotondes de la ciutat. Fan molt de goig. Després voldria saber si em podeu dir les espècies de plantes que hi ha al Parc  Ylla Ylla . Són fantàstiques i tot l'estiu hi ha flor. Resposta
Gràcies pel reconeixement. Les espècies plantades són les següents (donem el nom científic de cada una i podeu buscar-les a través de  google ) ) : Lavandula   angustifolia Rosa  Mirato Cerastium   tomentosum Hemerocallis   lilioasphodelus Perovskia   atripplicifolia Cornus   sanguinea Gaura   lindhmeri Syringa   vulgaris Berberis   thumbergii Rosa  aspirine  Rose Phlomis  fruticosa Nepeta   mussini Vinca  major
9896 2018/07/06   Visc al carrer Sant Sebastià, donant a la part del pati intern. Fa anys que crien les gavines a les teulades dels pisos del voltant, i cada any n'hi ha més. Aquest ja és exagerat. Criden molt, sobretot entre les 6 i les 8 del matí i a més a més són força agressives. Les teulades de Vic no crec que siguin el seu lloc, hi hauria manera de controlar que no estableixin colònies dins de Vic?
9895 2018/07/06 Els semàfors de la circumval·lació de la ronda Camprodon, tornen a fallar, què passa que cada dos per tres fallen? Els cotxes no se n'adonen i més d'un cop hem tingut algun espant, podeu posar, almenys senyals perquè estiguin alerta?
9894 2018/07/06   Ja fa un temps que a l'hora de sortir de  la urbanització  Can Pamplona, ens trobem amb molts camions aparcats al carril d'acceleració provinent del Nord de la ciutat. Si sortim des del c/ Joan Miró cap a Barcelona, no podem veure qui ens ve, fins que ja tenim l'altre cotxe al damunt. És molt perillós, ja ha estat a punt d'haver-hi accidents importants. Podem arreglar-ho?
9893 2018/07/05 2018/07/07 Ja fa temps vaig utilitzar aquest recurs per queixar-me dels gossos que vénen a fer les seves necessitats (sempre acompanyats dels seus respectius amos adults) al riu del costat del Parc Balmes.  Són gossos, alguns d'ells perillosos, sense cap tipus de mesura per part del seu amo. Si us plau, podeu fer control més sovint entre les 19- 21h  i veureu el que explico? Són sempre els mateixos. Tinc fotos però no les adjuntaré aquí. Si les necessiteu, us les faré arribar. Resposta
Són molts els esforços que des de l'Ajuntament es dediquen per erradicar aquestes pràctiques incíviques d'alguns. Malauradament si no els enxampem " infraganti " no els podem sancionar. Us agrairíem que féssiu arribar les fotos a molascc@vic.cat, fent referència a aquesta bústia 9893 i ens facilitareu la feina. Gràcies.
9892 2018/07/05   necessitaria  saber si hi ha alguna entitat o associació on es pugui donar diversos llibres gratuïtament biblioteca,  etc ) . En tinc de diverses temàtiques, especialment d'economia. I si no, agrairia que m'indiquessin on els podria portar per reciclar. Però preferiria que es poguessin aprofitar, abans que llençar.
9890 2018/07/05   A l'avinguda Martí Genís i Aguilar de Vic entre el núm. 30, i la cantonada de l'ermita de la Guia, hi ha la vorera que quasi no s'hi pot transitar, a causa dels molts arbres i males herbes que hi ha. Seria interessant que passés algú a podar-ho i/o arreglar-ho, ja que quasi és millor passar caminant pel mig del carrer (essent més perillós) a causa del poc espai que hi ha.
9891 2018/07/05   El parc infantil de l'Horta de la Sínia, tot el que portem de setmana que està a les fosques. No funcionen els llums. Poden avisar a l'àrea de serveis perquè ho arreglin?
9889 2018/07/04 2018/07/09 Darrerament  els carrers de la ciutat es troben en un estat lamentable de deixadesa pel que fa a neteja, si passen pel davant l'estació d'autobusos, veuran que els jardins que fan de mitjana semblen catifes però no de flors sinó de fulles que fa dies que no passen a recollir i així a diferents carrers de la ciutat que si apilonen arrossegades pel vent i que causen un impacte de total abandonament, hi havia algun any que per la festa major uns dies abans passaven a fer una neteja pels carrers però no és el cas d'aquest any. Lamentable d'una ciutat tan maca com és Vic. Resposta
Les fulles que comenta, no són tals, sinó que és la til·la dels til·lers que un cop ha florit, s'asseca i cau a terra. Enguany, amb la primavera plujosa que ha fet, els arbres han produït molta flor i per tant molta més quantitat, de l'habitual, que ara en assecar-se es visibilitza molt. No considerem que sigui brutícia, igual que les fulles no ho són. Es passen a recollir molt sovint, però de seguida en cauen de noves. De mica en mica la situació s'anirà regularitzant.
9888 2018/07/04 2018/07/07 c / Centelles núm. 1. (Barri Habitatges Montseny). Avui he anat a recollir a l' ASHES  (Associació per la Sostenibilitat Humana, Ecològica i Social). Vinc sovint al casal en la qual hi ha un reservat per deixar i recollir als avis que hi assisteixen, i avui una noia ha deixat estacionat allà el seu cotxe, quan li sol·licito la retirada perquè s'havia de recollir a l'àvia, ha començat a cridar i a faltar-me el respecte, a més va retrocedir amb el seu cotxe i colpejar el meu, per la qual cosa he optat per avisar a la guàrdia urbana. I quina ha estat la meva gran sorpresa,  doncs  la resposta que m'han donat: que no podien venir perquè estaven en circulació i en una altra incidència ... Aquesta ha estat la resposta, m'he quedat freda; una entitat que ha de vetllar per la seguretat del ciutadà... i al final quan es necessita d'ells no hi són, i llavors he hagut de trucar als mossos perquè solucionessin aquesta incidència i la seva resposta ha estat que sí. Llavors la pregunta és, aquí, qui posa ordre? Resposta
Entenem el vostre enuig, però els recursos de la Guàrdia Urbana són limitats i si estaven en circulació, per anar a atendre una altra incidència, és que realment no podien. No obstant això, els hi fem trasllat de la vostra queixa als superiors perquè ho tinguin en consideració i analitzin les circumstàncies. Vàreu fer bé en avisar als Mossos d'Esquadra, el seu ajut es complementa amb el de la guàrdia local.
9887 2018/07/04   Al carrer Molí d'en Saborit alçada del número 9) i al carrer perpendicular (no sé el nom) les tapes de les clavegueres fa un temps que fan molt de soroll quan passa un cotxe per sobre, el que fa molt difícil el descans amb les finestres obertes ara a l'estiu... si us ho podeu mirar...
9886 2018/07/04 2018/07/06 Cada dia per anar a treballar passo per davant del tanatori i veig que es van afegint més cotxes xafats i per deixalla en un dels laterals de l'aparcament d'aquesta esplanada. És un lloc molt trist quan hi has d'anar a aparcar només falta veure-hi tota aquesta ferralla. Potser hauríeu de dir-ho a la policia municipal que no és lloc per aparcar-los. Resposta
És una situació totalment temporal. En pocs dies seran retirats. Estem acabant d'habilitar un espai al darrere de la comissaria de la Guàrdia Urbana, en el c/Sot dels Pradals.
9885 2018/07/04 2018/07/07 A causa de les obres que hi ha al final del carrer Nou de l'edifici que s'enfondrava, la Guàrdia Urbana ha posat uns senyals que el carrer està tallat i no es pot entrar.  Els primers dies tothom en feia cas i la gent que tanquem els cotxes al pàrquing que hi ha sota dels pisos del núm. 70 i escaig anàvem bastant bé. Puntualment ens trobàvem amb un cotxe de cara i podíem apartar-nos amb un costat. Però ara ja s' ha  " desmadrat " tot!! Les tanques estan amb un costat! La gent aparca i llavors han de sortir com poden perquè no poden girar. I la gent que hem d'entrar per anar al pàrquing i hem de fer aquest tros de carrer com 4 o 6 vegades ens trobem moltes vegades atrapats!! Perquè no posen que és prohibit aparcar en aquesta zona blava si us plau? Així quan ens trobem dos cotxes de cara, podem apartar-nos amb un costat. És molt empipador aquesta situació cada dia. Resposta
(vegeu també la ref.  9875) Tenim  en compte totes les molèsties i prejudicis, però, sobretot vetllem per la seguretat dels ciutadans. Aquests darrers dies s'han apuntalat els sostres dels edificis que carreguen sobre les parets mitgeres que presenten patologies a la zona propera al carrer Nou, si bé encara mancarà que els propietaris dels edificis realitzin un estudi de patologies complet als edificis per a redactar un projecte executiu i que aquests realitzin les intervencions que s'hi determinin. Si no hi ha res de nou, amb l'apuntalament de la zona afectada, es podrà reobrir ben aviat un carril de circulació i la vorera de vianants oposada, si bé encara hi haurà la zona propera a les tres façanes tancada, per tal que es puguin continuar amb els estudis i amb les operacions que determinin el projecte tècnic que en derivarà.
9884 2018/07/04 Sóc  veïna del carrer Ramon Sala i  Saçala  i la passada matinada hem tingut diversos incidents; el primer a les  02:30  quan una noia molt drogada estava en ple deliri, descontrolada cridant pel carrer. Han intervingut els mossos, però després al voltant de les  05:00  una altra parella cridava pel carrer amenaçant-se de mort. No és la primera vegada ni és un fet aïllat. Caldria augmentar la vigilància nocturna a aquesta zona, ja que aquestes conductes són perilloses pel veïnatge i per la ciutadania en general.
9883 2018/07/03 2018/07/04 Sóc usuària del menjador social "el Tupí" des de fa un mes aproximadament. Estic de baixa laboral i aquest mes la mútua no em paga, estic enmig de diverses reclamacions. El cas és que no tinc diners per comprar menjar ni res. Depenc totalment del que em donen al menjador. El cas és que porto un parell de dies portant un tip per perquè he vist que hi ha gent que després de dinar s'emporta una mica del menjar. Avui m'han negat omplir la carmanyola perquè diuen que amb el que em donen a la bossa és suficient. Que no està permès endur-se menjar i que en tot cas si em quedo amb gana que compri alguna cosa. Els hi he dit que aquest mes no cobro i m'han respost que doncs el mes que ve... Els hi envio una foto del que em donen a la bossa. Només els hi demano una mica del menjar que ens donen per poder sopar. L'entrepà molts cops me'l menjo per berenar perquè des de les 14  no aguantaria fins al sopar. I les pastes per l'esmorzar. I tinc gana!   Resposta
Hem tractat el tema directament entre els implicats.  
9882 2018/07/03 2018/07/04 Que algú m'expliqui com haig d'aparcar al centre de Vic (carrega i descàrrega)? Perquè la meva feina és recollir peces de roba per arreglar però no tinc vehicle industrial... Ara l'hauré de canviar per un  SP ?? O aparcar al pàrquing  carregadíssima ...o com em van dir a l'ajuntament que busqui zona blava? En fi... Cada vegada és més fàcil circular o treballar al centre de Vic... Felicitats!!! Resposta
A totes les zones de càrrega i descàrrega de totes les ciutats, només hi poden aparcar les categories de vehicles autoritzats per la  DGT  i el no respecte d'aquesta normativa va acompanyada d'una sanció de 200 € (import que no decideix l'ajuntament). No és una zona d'estacionament per vehicles turismes, ni de turismes-comercials. Per això s'ha creat la  ZDUMA  (ara en proves pilot per 6 mesos) que si depèn de l'Ajuntament i es vol facilitar la carrega/descàrrega de mercaderies i als residents. Passats els 6 mesos i havent escoltat totes les propostes de millora, decidirem com han d'acabar essent les  ZDUMA . Entretant, qui en feia un mal ús abans, tenia un risc de 200 € de sanció, ara és de 100 € (50 € si es paga a temps).  
9881 2018/07/03   Al carrer Llucià Costa sovint just darrere dels contenidors alguns individus s'hi  troben  per punxar-se, vegeu la foto (al fons hi ha la xeringa) també hi hem vist comportaments ben reprovables.
9880 2018/07/03 sóc del barri de santa Anna, a les nits no es respecten els horaris de la pista de futbol que tenim, sorolls, crits i música a tot drap. Hem fet moltes trucades a la guàrdia urbana, molts cops, però cada nit és el mateix.  Agrairíem  una solució.
9879 2018/07/03   A l'entrada del garatge del número 19 del carrer de la Riera, hi ha un fluorescent que va amb els llums del carrer i que fa més d'un mes que està fos. Queda un racó molt tenebrós, inclús pels vianants que pugen del carrer de Sant Just cap al carrer de la  Riera.
9878 2018/07/03 2018/07/04 Quines  dates  es  té previst començar les obres al carrer Verdaguer? Resposta
La previsió a hores d'ara és que començaran a finals de setembre. Malauradament, però, els tràmits administratius per l'adjudicació de l'obra són molt lents i es podrien veure retardades unes setmanes.  
9877 2018/07/03 Els  taxis de fora de Vic carreguen a tota hora amb total impunitat, caldria actuació de guàrdia urbana i s'acabaria
9876 2018/07/03 Els semàfors de l'avinguda  Bernat  Calbó , s'haurien de regular millor.
9875 2018/07/03 2018/07/04 El carrer Nou està tancat des de fa dies pel perill d'esfondrament d'unes cases. Van tancar el carrer, s'han apuntalat les cases, i han obert una vorera. La pregunta és: quan s'obrirà el carrer a la circulació de vehicles? El perjudici que comporta el tancament als comerços de la zona és gran, i s'hauria de tenir en compte. Ara fa dies que no hi fan res i aquesta situació no es pot allargar gaire més. Resposta
Tenim en compte totes les molèsties i prejudicis, però, sobretot vetllem per la seguretat dels ciutadans. Aquests darrers dies s'han apuntalat els sostres dels edificis que carreguen sobre les parets mitgeres que presenten patologies a la zona propera al carrer Nou, si bé encara mancarà que els propietaris dels edificis realitzin un estudi de patologies complet als edificis per a redactar un projecte executiu i que aquests realitzin les intervencions que s'hi determinin. Si no hi ha res de nou, amb l'apuntalament de la zona afectada, es podrà reobrir ben aviat un carril de circulació i la vorera de vianants oposada, si bé encara hi haurà la zona propera a les tres façanes tancada, per tal que es puguin continuar amb els estudis i amb les operacions que determinin el projecte tècnic que en derivarà.
9873 2018/07/02   En resposta a la resposta 9846, el fet que tingueu cura dels "residus" que deixen anar de forma natural els arbres, és una molt bona acció per evitar que les voreres quedin enganxoses... però quan parlava de porqueria no em referia a això. Si no a vòmits, pipis,  etc ,  etc  que són coses evitables, ja que vénen d'éssers humans i no de la mateixa naturalesa. Demanaria si us plau, com ja vaig fer en l'anterior escrit, més acció contra aquests actes incívics que molesten a tothom i deixen els carrers fets un nyap. Bàsicament candi  Bayés , c. remei, Joan XXIII, virrei Avilés,  etc  entre d'altres... i sense perdre de vista, les deixalles que estan per tot arreu i que sembla que les papereres no serveixin per res. Què tal un pla de conscienciació? Potser hi ha algú que desconeix les normes de civisme i convivència i malauradament ho patim tots. Això no obstant, agrairé que la patrulla de neteja passi amb les mànegues quan estigui previst en calendari.
9874 2018/07/02 2018/07/03 Molt bé  pels  contenidors  pel  paper nous. Però si els que els  col·locant  al lloc, no deixant  l'espai  corresponent per fer moure el pardal, no es pot obrir. Resposta
Aquests nous contenidors tenen unes guies a terra que permetran tenir-los sempre ubicats al mateix lloc i no es podran moure. No obstant això, ara estem "pagant la  novetada " d'agafar agilitat i expertesa en la seva col·locació. Gràcies per fer-nos-ho veure i serà recol·locat ràpidament.
9872 2018/07/02 2018/07/02 En resposta a la resposta 9846, el fet que tingueu cura dels "residus" que deixen anar de forma natural els arbres, és una molt bona acció per evitar que les voreres quedin enganxoses... però quan parlava de porqueria no em referia a això. Si no a vòmits, pipis,  etc ,  etc  que són coses evitables, ja que vénen d'éssers humans i no de la mateixa naturalesa. Demanaria si us plau, com ja vaig fer en l'anterior escrit, més acció contra aquests actes incívics que molesten a tothom i deixen els carrers fets un nyap. Bàsicament Candi  Bayes , c./ Remei, Joan XXIII, Virrei Avilés,  etc  entre d'altres... i sense perdre de vista, les deixalles que estan per tot arreu i que sembla que les papereres no serveixin per res. Què tal un pla de conscienciació?, potser hi ha algú que desconeix les normes de civisme i convivència i malauradament ho patim tots. No obstant això, agrairé que la patrulla de neteja passi amb les mànegues quan estigui previst en calendari. Resposta
Gràcies pel vostre suggeriment. Ens consta que els Agents Cívics de la ciutat hi treballen de valent en tot aquest sector de la ciutat. Recentment hem incorporat 4 agents cívics específics pel tema de residus urbans (a més aquests dies estem canviant tots els contenidors de la ciutat) i 4 dinamitzadors de jovent d'acord amb diferents entitats de la ciutat. Els hi fem extensiu el vostre comentari i esperem veure'n fruits ben aviat de tota la feina que s'està fent als carrers des de diferents departaments de l'ajuntament.
9871 2018/07/02 2018/07/03 Sóc veí del barri de Sant Llàtzer i tinc la queixa de tenir els contenidors d'escombraries sempre plens i molta brutícia al voltant. Els veïns dels pobles del costat i sobretot Calldetenes (com que fan recollida selectiva) venen cada dia a tirar les seves escombraries i altres. Si fa falta, tenim matrícules.   Resposta
Hem estat fent control i vigilància en totes aquestes àrees, s'han controlat vehicles i s'han posat sancions. La situació ha anat millorant però encara queda feina.
9870 2018/07/02 2018/07/02 Crec que pel pròxim any, s'haurien de fer unes normes per "la crida" de la festa major, és familiar i hi va haver perill, per agressivitat, i productes nocius. Resposta
Ho compartim i així ho traslladem als responsables de l'Ajuntament que es reuneixen periòdicament amb la comissió de la festa major, perquè es comenti i avaluï la seva idoneïtat. Gràcies pel suggeriment.  
9869 2018/07/02 2018/07/02 Després  del descontrol, suposem que està previst passar a reparar els danys corresponents, des del mateix Ajuntament de Vic, no cal resposta, cal intervenció i solucions. Resposta
Des dels diferents departaments de l'ajuntament s'està treballant per retornar la ciutat al seu aspecte habitual. Lamentem les molèsties que ocasionen algunes de les activitats més nombroses de la festa major, però, també cal respectar les decisions de la comissió i col·laborar-hi en millorar la seva planificació i reduir-ne les molèsties a tercers. Cada any, passades les festes es reuneixen la comissió amb l'Ajuntament i es comenten i valoren les actuacions per a millorar-les.
9868 2018/07/01   La sortida del meu pàrquing (cruïlla c/ Pellaire  Dulcet  i carrer de Jaume  Munmany )  sovint té la visibilitat alterada per a poder accedir a la circulació. Això és degut al fet que hi ha cotxes que aparquen a zones no habilitades per a estacionar. Espero que ho puguin gestionar com més aviat millor.
9867 2018/06/30 2018/07/02 Escric per manifestar la vergonya i pena que genera veure la ciutat així de bruta, promovent l'alcoholisme i el vandalisme durant la festa major gràcies al  birranostrum  i la crida. És molt bonic veure a tothom torrat i embrutant-ho tot. Els cartellets de no us pixeu al portal de casa meva molt macos, però beguts com van no el llegeixen. En lloc de cartells el que haurien de fer és anul·lar-ho i fer una festa major constructiva, com per exemple engalanar els carrers i no omplir-los de llaunes, orina i femta.  Sento vergonya de tenir una població tan porca i inconscient, però sembla que l'ajuntament els  incentiva . Tinc més fotos i vídeos si volen, els hi puc facilitar. Resposta
A molts de nosaltres tampoc ens satisfà  el " Birranostrum ", i a d'altres no els deu satisfer alguna altra de les activitats, però hem de respectar i ajudar a les decisions dels responsables de la comissió de la festa major. Durant gran part de l'any, responsables de l'ajuntament es reuneixen periòdicament amb la comissió per anar millorant la planificació de les activitats i equipar-les del necessari per pal·liar-ne els efectes menys satisfactoris. Som de l'opinió que any rere any els organitzadors estan més conscienciats i es prenen més mesures per minimitzar-ne els aspectes nocius.
9866 2018/06/30 2018/07/02 Dies enrere, passejant per la ciutat, vaig veure com treballadors de Vial Net Vic, feien un gran esforç per mantenir la ciutat neta, crec que poca gent reconeix la feina que fan, hauríem de tenir una mica més de respecte i valorar que fan tot el possible per tenir Vic neta. Són persones, no robots.  Tenen el seu recorregut, tant amb màquines com manual i encara hi ha gent, que tenen la poca vergonya de llençar les bosses d'escombraries a la paperera i trucar (allà on sigui) queixar-se de què no han buidat papereres,  quan  aquest treballador ja a buidatge les papereres. Es culpa d'ell? Siguem més cívics i no culpem als treballadors de no fer la seva feina, ells no tenen culpa de què hi hagi gent tan porca!! Resposta
Gràcies pel comentari. És ben cert. Tots podem millorar i entre tots farem una ciutat més  agradable .
9865 2018/06/30 2018/07/03 Sóc  veïna de la Guixa, resulta que ara ens han tret el bus de les  8:30  del matí, algú ens ha dit res? No hi ha escoles, no hi ha bus, els que necessitem baixar a Vic aquesta hora, que fem? Trucar un taxi? És vergonyós, els horaris del bus! Resposta
Dins les expedicions de la línia Muntanyola - La Guixa - Vic (línia 470) hi ha expedicions que només es fan en època lectiva i quan no hi ha escoles es deixen de fer (períodes vacacionals d'estiu, nadal i setmana santa). En concret els horaris o expedicions que no es fan són: • Sortida de la plaça de la Creu a les 07.34 i arribada a l'estació d'autobusos a les 07.55 hores. (passa per l'IES Jaume Callís). • Sortida de l'Estació d'Autobusos a les 08.05 i arribada a la plaça de la Creu a les 08.24 hores. • Sortida de la plaça de la Creu a les 08.33 i arribada a l'estació d'autobusos a les 08.45 hores. Així mateix hi ha dues expedicions a la tarda que canvien el seu horari: • Sortida de l'Estació d'autobusos a les 14.45 i arribada a la plaça de la Creu a les 14.54 que passa a sortir de l'estació a les 14.40 i arribar a la plaça de la Creu a les 14.49 hores. • Sortida de la plaça de la Creu a les 16.04 i arribada a l'estació d'autobusos a les 16.15 que passa a sortir de la plaça de la Creu a les 15.39 i arribar a l'estació d'autobusos a les 15.50 hores.
9864 2018/06/29 2018/07/06 Forat en el  desaigua . Darrere de l'empresa  Divic  aluminio. Al camí de serveis que porta al parc de Sant Llàtzer...   Resposta
Amb personal de l'Àrea de Serveis, es recol·locarà l'embornal per evitar nous esfondraments, doncs és en una zona de sauló i de pas de vehicles rodats. Planificat per la setmana vinent.
9863 2018/06/28 2018/06/28 C / Jaume I cantonada Misericòrdia. Des de fa uns quants dies hi ha unes tanques provisionals indicant " c / Nou tallat per obres". Aquestes tanques algun gambirot o el vent les tira a terra tot sovint i els cotxes es troben al c/ Nou que tenen de maniobrar per tornar a sortir com poden. Si aquestes obres van per llarg, serà qüestió de fixar-les una mica més.   Resposta
Gràcies per fer-nos-ho veure. Passem l'avís a l'Àrea de Serveis perquè hi actuï en consideració.  
9862 2018/06/28 2018/06/29 Retolació c/ St. Sebastià. De les 3 cantonades que té el carrer només n'hi ha una de retolada (carrer Nou) amb el nom del carrer. Crec interessant retolar les altres dues.   Resposta
Teniu raó. El criteri habitual és de retolar a l'inici i al final dels carrers, no a cada cantonada, a excepció de si un carrer és molt llarg. Passem encàrrec de les plaques i les col·locarem tan bon punt ens arribin. Gràcies per fer-nos-ho veure.
9861 2018/06/28 2018/06/28 Sóc propietari d'un pis del Carrer Virrei Aviles, m'agrada la idea del canvi de nom però porta moguda i despesa econòmica. No seria millor buscar per aquest nom que proposeu, un carrer nou de nova construcció?   Resposta
Gràcies per la vostra opinió. En aquest cas que ens ocupa, no és tant de buscar un carrer per donar-hi el nom d'1-Octubre, sinó, el de treure del llistat de carrers de Vic el nom de c/Virrei Avilés.
9860 2018/06/27 2018/06/27 Matalàs a la vorera del Joan XXIII, entre  número  5 i 7. És aquí des de la matinada passada. El podeu venir a enretirar? Resposta
Gràcies per l'avís. Hem passat avís de recollida.
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...