Arriba una nova edició de la fira Vic Slot Clàssic a la plaça Major de Vic

La mostra reunirà aquest diumenge més de 80 parades amb vehicles de modelisme i complements d’slot i l’emblemàtica concentració de cotxes clàssics.

La fira se celebrarà el diumenge 19 de març a la plaça Major de Vic.
La fira se celebrarà el diumenge 19 de març a la plaça Major de Vic

 

La ciutat de Vic acollirà la 16a edició de la fira Vic Slot Clàssic a la plaça major de la ciutat, que es convertirà en un punt de trobada per a totes les persones aficionades a l'slot clàssic i una referència obligada per a col·leccionistes del motor.

 

En aquesta edició, la mostra oferirà una quarantena d'expositors, dos dels quals provinents de França i el Regne Unit, amb més de 80 parades de vehicles de modelisme i complements d'slot i l'emblemàtica concentració de cotxes clàssics que ja supera la 26a edició a la plaça Major de Vic. També es podrà visitar una exposició de fotografies sobre cotxes i motos de competició i es posarà a la venda el cotxe d'Slot commemoratiu de la fira, un MGA 1995 Le Mans de color verd. La fira se celebrarà el diumenge 19 de març de 9 del matí a 2 del migdia a la plaça Major de Vic.

 

La Fira Vic Slot Clàssic s'organitza des de l'Ajuntament de Vic amb la col·laboració dels Amics de l'Escalextric d'Osona (AEO Sport) i la dels Amics dels Vehicles Clàssics d'Osona (ACO).