Comunicat oficial

Comunicat oficial.

 

Divendres 27 de gener de matinada va ocórrer a la ciutat de Vic un fet greu que ha acabat amb la mort d'una persona. Tant l'Ajuntament de Vic com Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra estan treballant conjuntament per poder aclarir els fets.

Els fets van succeir al voltant de la una de la matinada de la nit de divendres a dissabte quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'una baralla a la zona del barri del Remei. Un cop desplaçats al lloc dels fets, els agents van poder contactar amb la víctima que va explicar que havia estat agredit amb un objecte contundent. Estranyament, el ferit va rebutjar l'assistència mèdica del SEM, així com ser traslladat a un centre hospitalari.

El mateix dissabte, al voltant de les 11 de la nit, els Mossos d'Esquadra van rebre un avís de la víctima, que va ser traslladada a un centre hospitalari on va morir hores després a conseqüència de les lesions.

Els fets estan sent investigats per efectius de la DIC pertanyents a l'Àrea d'Investigació Criminal Central, per tal d'aclarir els fets. L'Ajuntament de Vic està en continu contacte amb els Mossos d'Esquadra per tal de conèixer els avenços de la investigació i continuarem treballant coordinament amb tots els cossos per la seguretat de la ciutat.