Vic es prepara per una setmana intensa d’activitat física i esport

La Festa de l’Esport Vigatà se celebrarà del 18 al 26 de març.

Vic es prepara per una setmana intensa d’activitat física i esport .

 

Al llarg de la setmana estan programades diferents activitats a l’aire lliure, gratuïtes, pensades per apropar l’esport a la ciutat. Des d’activitats per a joves de 12 a 16 anys, activitat física per la gent gran, pels centres educatius o activitats populars per adults com les caminades urbanes i Fent Camí! La caminada popular. Durant la setmana també hi haurà actes de celebració del 75è aniversari del Club Tennis Vic, els 50 anys de la Penya Barcelonista Plana de Vic i els 25 anys del Rocòdrom Municipal Joan Colet ubicat al Pavelló de l’Ausoneta.

 

La 56a Nit de l’Esport Vigatà arribarà el divendres 24 de març a un quart de 8 del vespre a l’Atlàntida. Una nit on es lliuraran les distincions de millors esportistes i els reconeixements a les entitats esportives de la ciutat pels èxits esportius assolits al llarg de l’any 2022. A la gala també es donarà a conèixer els guanyadors dels XI Premis Ciutat de Vic: Activitat Física i Esport.

 

El regidor d’Esports, Titi Roca, remarca la importància d’entendre la Festa de l’Esport com un esdeveniment esportiu, amb l’objectiu de valoritzar la pràctica esportiva com eina de salut en totes les etapes vitals i el foment de l’activitat física.