Vic presenta “Tardes Joves” una nova programació socioeducativa per a joves

L'oferta està adreçada a joves de més de 12 anys i es durà a terme en diversos espais de Vic.

Joan Casas i Elisabet Franquesa.
Joan Casas i Elisabet Franquesa

 

Vic presenta la nova programació socioeducativa "Tardes Joves", un conjunt d'activitats i tallers de temàtiques variades. Les "Tardes Joves" començaran aquest divendres 13 de gener i es pot consultar tota la programació a la web del Vicjove.

 

L'oferta està adreçada a joves de més de 12 anys i es durà a terme en diferents espais de la ciutat com la xarxa de Centres Cívics, el Casal Cívic Comunitari Mossèn Guiteras, centres culturals, el Vicjove o bé altres equipaments comunitaris.

 

La programació sorgeix del treball comunitari fet amb joves i Medi Obert, i recull les seves necessitats i propostes. En aquest sentit, s'ofereixen activitats variades com jocs de taula, treballs manuals, cultura digital, esports o cuina. La voluntat és que les activitats puguin sorgir dels mateixos joves i que siguin ells i elles qui ajudin a construir aquestes propostes de tarda.

 

La regidora d'Educació i Joves, Elisabet Franquesa, es mostra satisfeta i remarca que aquesta programació ha de ser un espai pels joves, que tinguin on anar i activitats per fer de forma gratuïta i inclusiva.

 

L'objectiu d'aquesta programació és poder oferir un espai d'oci i lleure educatiu, on es treballi per aconseguir un vincle positiu amb les persones joves, de manera informal i propera. Aquesta proposta és, també, una eina per treballar en favor de la cohesió social oferint activitats inclusives i accessibles pel conjunt de la població jove.

 

Inscripcions

 

Les inscripcions estaran obertes fins a l'inici de cada activitat, sempre que quedin places, i s'hauran de fer al mateix espai on es desenvoluparà l'activitat, o a través de la web del Vicjove.