Projecte i programació

El I Cicle d'Arts Digitals de Vic impulsa la cultura digital com a línia d'acció estratègica de la ciutat, en termes de divulgació, de foment de la creació i d'impuls d'un sector professional estratègic, per connectar amb públics amplis i diversificats.

Art i processos

Art i processos és l'eix del Cicle comissariat per Joan Soler-Adillon amb la col·laboració de l'ACVIC, i ens ofereix un acostament a l'obra i els processos creatius dels artistes Roc Parés, Alba G. Corral, Mònica Rikić i Joana Moll. Tindrà lloc el darrer trimestre de l'any a l'ACVIC.

Activacions educatives

Activacions educatives és l'eix que ens ofereix una mostra de possibilitats de formació arrelades al territori en relació amb la creació digital, sempre des d'un plantejament d'innovació pedagògica que mira de donar resposta a reptes plantejats més enllà de les parets del centre educatiu.

Laboratoris de creació

Laboratoris de creació és l'eix que ens dirigeix cap a l'obertura d'espais d'experimentació i foment de la creació digital a l'abast de tots els públics, mirant de connectar els nous espais de la ciutat impulsats per Osona Lab City amb la xarxa de suports a la creació.