El logotip de Berta Garcia donarà imatge a la Capitalitat del Bàsquet Femení

L'alumna del grau de disseny de l'EART, Berta García, guanya el concurs per escollir el logotip

Després d'un 2023 marcat pel Centenari del Bàsquet Català, l’FCBQ reprèn la Capitalitat del Bàsquet Femení i ho fa a Vic, una ciutat culturalment lligada a la figura de la dona envers l’esport, amb la voluntat de donar visibilitat i empoderar les dones en aquest àmbit des de diferents rols i perspectives.

La capital osonenca engega, doncs, un any ple d’activitats esportives, però també culturals, formatives i de caire popular, amb la voluntat d’arribar als màxims agents possibles. El ventall d’activitats que ofereix ha estat fruit del treball de les diverses àrees i regidories del l’Ajuntament de Vic implicades, i amb la col·laboració institucional de la Diputació de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i els clubs de bàsquet vigatans Femení Osona i CB Vic.

EART2.jpg

Eduard Comerma, regidor d'Activitat física i esports, i membre d'aquesta comissió, ha donat a conèixer el logotip oficial, obra de Berta García, escollit entre els 7 projectes presentats per l'Escola d'Art de Vic, que pertany a l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya. Ha assenyalat que "Vic té un projecte esportiu de ciutat molt centrat en l'activitat de la ciutadania i aquesta Capitalitat hi encaixa a la perfecció""Passaran moltes coses. Farem activitats en tres àmbits, el social, l'esportiu i el formatiu, i esperem viure un any ple de bàsquet i d'esport femení als pavellons i també als carrers i places de la ciutat". El concurs per escollir el logotip de la Capitalitat del Bàsquet Femení va comptar amb més de 600 vots; el públic va escollir entre les tres propostes finalistes de l'Ariadna Escudero, en Rossend Vall i la Berta García.

EART1.jpg