“A L’ABRIL CADA PARAULA VAL PER MIL”

Dues participants del projecte d'acollida 9aVic són guanyadores de la campanya organitzada pel Centre de Normalització Lingüística

Guanyadores de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” recollint el premi.
Guanyadores de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” recollint el premi

Dues participants del projecte d’acollida 9aVic són guanyadores de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”, que tenia com a premi, un xec regal per gastar en un dels establiments adherits a la campanya.

Joves_abril.jpg

Des del Vicjove, i amb els dos projectes que acompanyen als i les joves nouvingudes a la ciutat, hem participat al concurs general en forma de competició. El dia 5 d’abril els i les joves del 9aVic i del SomAquí, en parelles, van sortir al carrer amb la butlleta per apuntar els establiments que participaven i el significat les 30 frases fetes. 

L’activitat va ser un èxit! Tots i totes les joves s’ho van passar molt bé i a més, van poder practicar i intercanviar paraules amb els venedors i les persones que passejaven pel carrer. La frase feta “Tenir pebrots” va generar molts riures i ara s’utilitza sovint entre el grup.

El dia 7 de maig  es va dur a terme el sorteig. De les 39 parelles que van participar i van entregar la butlleta, la Peace i la Bernice han estat les úniques guanyadores. Totes dues estan fent un curs inicial de català al Centre de Normalització Lingüístic d'Osona, la directora del qual, l’Assumpta Grabolosa, ha estat l’encarregada d’entregar el premi i explicar el funcionament.