Nou format de les sessions de benvinguda

L'Oficina Municipal d'Acollida conjuntament amb el Servei de Mediació ciutadana han remodelat el format de les sessions de benvinguda per a la nova ciutadania

2ª sessió de Benvinguda del mes de setembre: convivència a les comunitat de veïns.
2ª sessió de Benvinguda del mes de setembre: convivència a les comunitat de veïns

L'Oficina Municipal d'Acollida (OMA) conjuntament amb el Servei de Mediació ciutadana han remodelat el format de les sessions de benvinguda per a la nova ciutadania.

Fins ara, la Sessió de Benvinguda era una sessió informativa d'acollida a la ciutat de Vic, que s'oferia a tota la nova ciutadania per donar la benvinguda i per a que puguin conèixer els seus drets i deures. A partir d'aquest mes de setembre, amb l'objectiu de millorar el servei prestat i incloure més informació rellevant, l'activitat de benvinguda ha passat a fer-se en dos sessions.

Una primera sessió, coordinada per l'OMA, on es dona informació bàsica sobre la ciutat de Vic, els drets que adquireixen com a vigatans i vigatanes i, els serveis públics de la ciutat; i una segona sessió, coordinada pel Servei de Mediació, on es dona informació per tal d'afavorir la convivència veïnal dins les escales de veïns i a l'espai públic, l’ús adequat dels habitatges i dels espais comuns, i la promoció de l’estalvi i l’eficiència energètica.

Les sessions de benvinguda formen part del Servei de Primera Acollida, es realitzen de forma mensual i es convida a tota persona que s'empadrona per primera vegada a la ciutat, a més, si alguna persona està interessada en assistir, només ha de contactar amb l'OMA per inscriure's.