Tancament del curs de català 2022-2023

La Comissió Lingüística de Vic tanca el curs de català 2022-2023

Tancament del curs de català 2022-2023.

El passat dijous 8 de juny es va dur a terme el tancament del curs de català 2022-2023.

El Centre de Normalització Lingüística d'Osona (CNLO) juntament amb la Comissió Lingüística de Vic van realitzar l'acte de tancament "Quan parles fas màgia", a l'espai ETC. 

Durant l'acte s'ha celebrat els 20 anys del Voluntariat per la llengua que organitza el CNLO, s'ha dut a terme un reconeixement a totes les entitats que fan acolliment lingüístic a la comarca, s'ha comptat amb la presència del mag Eduard Juanola i, els joves participants del 9aVic han fet la cloenda de l'esdeveniment cantant i ballant la cançó "Provem-ho en català".

Unes 150 persones han assistit i han participat de l'esdeveniment, pujant a l'escenari i ballant i cantant a ritme de la cançó de la Queta.
Aquest curs 2022-2023 8 entitats i serveis han participat de l'acolliment lingüístic de la ciutat: CNLO, Centre de Formació d'Adults El Montseny, Creu Roja, Càrites, Casal Claret, Espai Multilingüe, Projecte Xerrem Junts i Ajuntament de Vic.

S'han realitzat cursos, s'ha fomentat el programa de voluntariat per la llengua i, s'han organitzat activitats per vincular els aprenents de català amb diferents associacions culturals de Vic, com els Sagals d'Osona.