Celebració dels 100 anys de Florenci Alsina

L'alcalde de Vic, Albert Castells, i la regidora de Benestar i Família, Núria Homs, van visitar el domicili de Florenci Alsina per felicitar-lo

L'alcalde, Albert Castells, i la regidora de Benestar i Família, Núria Homs, en el moment que entregaven el ram floral i la carta de felicitació.
L'alcalde, Albert Castells, i la regidora de Benestar i Família, Núria Homs, en el moment que entregaven el ram floral i la carta de felicitació

Aquest dimarts 2 d’abril, Albert Castells, alcalde de Vic, i Núria Homs, regidora de Benestar i Família en representació del Consistori vigatà, han felicitat a Florenci Alsina pel seu aniversari centenari. Dimarts va celebrar 100 anys i se li va fer entrega d’un ram floral i una carta de felicitació signada per l’alcalde Albert Castells i Vilalta. 

Florenci va néixer al Pujol de Calldetenes, però es va desplaçar cap a Vic quan encara no havia fet els 30 anys. Florenci va formar una família de 6 fills, conjuntament amb la seva dona, que va morir fa 9 anys. La seva vida laboral va transcórrer, majoritàriament, a la fusteria de Can Genís. A partir del 1981, Florenci i la seva família es van traslladar a l’actual habitatge. Un cop jubilat, en Florenci va poder gaudir de les seves aficions: cultivar el seu petit hort, que fins a dia d’avui, l’ha anat mantenint, escoltar ocells i passejar per la natura. El seu bon estat de salut i positivisme fan que en Florenci pugui valdre's per si mateix, tal com ho demostra, per exemple, que vagi a missa cada dia.