Finalitzen els tallers d’entrenament de la memòria per a la gent gran

A finals de juny van finalitzar els tallers d’entrenament de la memòria per a la gent gran que portaven a terme les integradores socials del Departament de Benestar i Família de l’Ajuntament de Vic.

Finalitzen els tallers d’entrenament de la memòria per a la gent gran.

Els tallers d’entrenament de la memòria tenen una finalitat preventiva en relació al deteriorament cognitiu i també socialitzadora, ja que pretenen generar espais de relació per a les persones grans de Vic.

 

Actualment s’han portat a terme a diferents centres cívics i casals de la ciutat, com per exemple: CCVic La Guixa, CCVic Can Pau Raba, Casal La Rambla i Casal Mossèn Guiteras.

 

Hi ha hagut un gran nombre d’assistents, ja que en aquesta edició han participat una cinquantena de persones.

 

Per altra banda, aquest any es va implementar una nova metodologia de treball basada en la utilització de les noves tecnologies per dur a terme les diferents activitats, per tal de que les sessions fossin més interactives i participatives i i per reduir també el consum de paper. En general aquesta nova aportació s’ha valorat molt positivament entre les persones assistents als tallers d’entrenament de la memòria.

 

Durant el curs s’han realitzat una trentena de sessions en cadascun dels centres i entitats de Vic que hi ha participat i es preveu fer una propera edició dels tallers de memòria a l’octubre 2022.

 

 

 2.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg