Més de 500 persones participaran a la Festa de la Primavera de la Gent Gran

La jornada comptarà amb una missa a la Catedral, un dinar i un ball

Cartell de la Festa Primavera de la Gent Gran 2024.
Cartell de la Festa Primavera de la Gent Gran 2024

Més de 500 persones participaran a la Festa de la Primavera de la Gent Gran 2024, que organitza el Departament de Benestar i Família de l'Ajuntament de Vic i la col·laboració dels Centres d'Educació Secundària de Vic i Creu Roja d'Osona. 

La jornada començarà amb una missa cantada a la Catedral a 2/4 de 12 del matí. Tot seguit, a les 2 del migdia, es farà el dinar de Festa Primavera de la Gent Gran al recinte Firal El Sucre. Un cop s'acabi, els assistents podran participar en el ball. 

Els participants s'havien d'inscriure, prèviament, entre l'11 d'abril i el 23 de maig a les Oficines d'Atenció Ciutadana, i la rebuda ha estat molt positiva tal com demostra les xifres d'inscripcions. Des de la regidora de Benestar i Família, Núria Homs subratlla la importància de celebrar aquesta festa com un "motiu per reunir i fer un reconeixement a aquelles persones que han fet i fan tant per a la nostra ciutat". Així doncs, s'espera que aquest dijous sigui una jornada festiva i que alhora serveixi per posar el focus en la necessitat de vetllar per al benestar de les persones grans.