Programa "Ajuts a famílies"

Programa adreçat a les famílies amb fills i filles nascuts entre 2007 i 2024.

Les famílies que ho sol·licitin podran rebre un ajut de 250 euros màxim per cada fill/a.
Les famílies que ho sol·licitin podran rebre un ajut de 250 euros màxim per cada fill/a

El programa "Ajuts a famílies" és un ajut destinat a becar una part de les despeses escolars i de les despeses d'activitats de lleure i esportives dels infants i unificar-les en un sol tràmit àgil i senzill. Aquest any 2024, com a novetat inclou també les despeses d'escoles bressol. En total, l'Ajuntament de Vic hi destina 400.000 euros.

Les famílies que ho sol·licitin podran rebre un ajut de 250 euros màxim per cada fill/a.

Per l'any 2024 està previst que es pugui sol·licitar del 8 al 28 d'abril. Es farà el pagament íntegre de l’ajut a la família a principis de setembre , i abans d'acabar l'any la família haurà d'haver justificat, a través de la plataforma, les despeses realitzades que acreditin que la beca ha estat destinada als fins que es marquen al Programa.

L’Ajuntament ofereix reunions informatives i diferents punts de suport per facilitar-ne la tramitació:

Sessions informatives prèvies al tràmit els dies 2 i 3 d'abril per acompanyar en el tràmit de l'obtenció de l'IDCat Mòbil:

  • Dimarts 2d'abril a les 10h al Centre Cívic Joan Triadú
  • Dimecres 3 d'abril a les 15:30h a la Sala d'Actes de la biblioteca Pilarin Bayés

Per aquestes sessions informatives cal que us inscriviu, podeu fer-ho enviant un WhatsApp al Servei de l'Assistent Digital al 646 821 721 indicant el vostre nom i cognoms i la sessió a la que assistireu.

Punts de suport a la tramitació:

  • OAC 360º. Servei d'assessorament per a fer qualsevol tràmit de l'Ajuntament. S'ofereix suport per telèfon (935 954 804) de dilluns a divendres de les 8.00 h a les 20.00 h. 

Sessions grupals de suport al tràmit:

  • S'obriran diverses sessions en grups reduïts per a suport al tràmit. Les persones interessades en participar d'aquestes sessions necessitaran disposar del certificat IDCat Mòbil ja que és requisit indispensable per accedir a la plataforma dels Ajuts a Famílies. 
  • Podeu inscriure-us a les sessions d'acompanyament al tràmit a través d'aquest enllaç:  Inscriu-te