Tallers d'estalvi energètic

Des de Benestar i Família junt amb el Servei de Mediació de l’Ajuntament de Vic estem realitzant uns tallers de suport i assessorament dirigits a la ciutadania per fer front al context energètic.

Tallers d'estalvi energètic.

Des de Benestar i Família junt amb el Servei de Mediació de l’Ajuntament de Vic estem realitzant uns tallers de suport i assessorament en relació a l’eficiència energètica.

 

Aquests tallers, realitzats per un integrador social, estan en funcionament des del març del 2021 i ja hi han participat un total de 264 persones. Tenen una durada de dues hores i es realitzen de manera quinzenal en diferents espais de la ciutat de Vic.

 

Són unes sessions informatives on es parla dels diferents tipus de comercialitzadores, de les noves franges horàries, de les potències d’electricitat i dels peatges d’accés del gas, per veure si s’adeqüen a les necessitats de cada cas.

També informem de les bonificacions que existeixen, així com també de les factures per tal de poder-les entendre, i de consells per tal de reduir el consum, tant de llum, de gas com de l’aigua.

 

Després de realitzar el taller, si la persona necessita una atenció més individualitzada, també s’ofereix la possibilitat de fer un assessorament i un acompanyament amb allò que sigui necessari, com per exemple, la tramitació del bo social elèctric.

 

Si voleu més informació o voleu participar en els tallers us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant algun dels canals següents:

Enviant un missatge de WhatsApp al número de telèfon 646 821 721.

Trucant a Benestar i Família al número de telèfon 93 885 25 52.

Enviant un correu electrònic a benestar@vic.cat.