Tots els tallers de memòria 2023/24 ja estan en marxa!

70 persones ja estan participant en els diferents espais on es realitzen els tallers de memòria dirigits a totes aquelles persones més grans de 60 anys que vulguin millorar les habilitats mentals i prevenir el deteriorament cognitiu.

Tots els tallers de memòria 2023/24 ja estan en marxa!.

Els tallers de memòria es realitzen en grups reduïts i amb una metodologia participativa i lúdica, basada en exercicis pràctics i adaptats al nivell de cada participant. Tenen una durada d’ hora i mitja cadascuna, i es desenvolupen en diferents centres cívics i espais de la ciutat de Vic.

 Els tallers de memòria són impartits per professionals especialitzats, que ofereixen un seguiment personalitzat i un assessorament individualitzat als participants. A més, els tallers inclouen material didàctic i recomanacions per a continuar treballant la memòria a casa.

 Aquest any, com a novetat, s’ofereixen dues línies de treball de la memòria amb nous formats: una a través dels vídeojocs i una altra a través de la música, dirigit a parelles formades per una persona amb inici de pèrdua de memòria i el seu cuidador, ja sigui familiar o no.

 Són uns tallers de qualitat que treballen el manteniment de la memòria i es fan amb el suport de professionals coneixedors de metodologies i tècniques de millora de les habilitats memorístiques.

 Encara queden places en els següents espais: 

 • Centre Cívic Can Pau Raba:
  Dimarts de 9.00h a 10.30h o d’10.30h a 12.00h.
 • Centre Cívic La Guixa:
  Dimecres d’11.00h a 12.30h o de 15.30h a 17.00h.
 • Biblioteca Pilarín Bayés: (Taller de memòria a través de jocs d’ordinador.)
  Dijous de 9.30h a 11.00h.
 • Sala polivalent del Nadal:
  Divendres de 10.00h a 11.30h

 Si t’interessa inscriure-t’hi, pots enviar un whatsapp o telefonar al 608 522 464 i t’informarem.