Vic organitza unes colònies inclusives amb l’Escola Estel

Les inscripcions estan obertes fins al 30 de juliol de forma telemàtica

Vic organitza unes colònies inclusives amb l’Escola Estel.

En el marc de Vic, ciutat a la mesura humana i dins les polítiques de suport a les cures l'Ajuntament organitza unes colònies inclusives conjuntament amb l'Ampa de l'Escola Estel, del 23 al 27 d'agost a Sant Antoni de Calonge. L'objectiu  és que infants amb  discapacitat puguin gaudir d'uns dies de lleure  compartint un espai de convivència amb altres infants on la diversitat no sigui un obstacle per gaudir de les activitats.


La novetat d'enguany és que les colònies estan obertes a infants i joves de 10 a 14 anys amb discapacitat i sense i que tinguin interès a compartir un temps de lleure més enllà de les diferències. Les colònies oferiran una sèrie d’activitats  i espais on es posarà en valor la inclusió i la cohesió social per viure la diversitat en clau positiva.

 

Inscripcions

Les inscripcions estaran obertes fins al 30 de juliol a través del formulari I tindran un cost de 150 euros per socis i 200 euros per no socis, amb estada a bungalows i pensió completa. Les places estaran limitades per ordre d’inscripció.