FESC – FIRA DE L’ENERGIA I LA CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE

Jornades tècniques.
Jornades tècniques

Aquest febrer la fira FECS arribarà a la seva tercera edició consolidant-se com el punt de referència per conèixer les darreres novetats de les empreses i els projectes que hi ha en el sector de la bioconstrucció i les energies renovables.

L'objectiu principal de la fira és promocionar l’ús d’energies renovables, així com la utilització de tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles. En aquesta línia, aquesta edició posa l'accent en les comunitats energètiques i en la rehabilitació sostenible.

A les jornades tècniques – Espai Àgora – Oficis de la construcció d’enguany, s’incorpora la “tarda d’oficis i dones constructores” que visualitza la presència de les dones en el món de la construcció amb la participació d’artesanes, arquitectes, constructores, etc.

L’activitat que es durà a terme és la “Taula Rodona de dones constructores, la construcció de dins”, amb ulls de Dona, dinamitzada per Itziar González, arquitecta i activista política catalana. Aquesta taula  comptarà amb 30 dones dedicades a l’ofici de la construcció de Catalunya i altres comunitats, i explicaran la seva visió des d’una mirada ulls de dona.

Podeu consultar la programació en aquest enllaç: Jornades espai agoraV6 (vicfires.cat)