Cooperation Jackson inicia la seva gira per Catalunya a Vic

El proper dimarts 16 de maig, a 2/4 de 7 de la tarda a La Reciclària, tindrà lloc una conversa amb Kali Akuno, cofundador de Cooperation Jackson

Cooperation Jackson inicia la seva gira per Catalunya a Vic.

La Comunalitat de Vic i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central conviden a Kali Akuno, cofundador de Cooperation Jackson, a participar a una conversa i posterior debat-col·loqui sobre formes d’autoorganització col·lectiva, el proper dimarts 16 de maig, a 2/4 de 7 de la tarda a La Reciclària. 

Cooperation Jackson és un projecte cooperatiu inspirador que recull l'herència política del moviment pels drets civils i el llegat de les experiències de suport mutu i autogestió que sorgiren a Jackson (Mississipí) a causa del pas de l'Huracà Katrina, i que pretén construir estructures organitzatives sòlides per al desenvolupament comunitari sostenible, la democràcia econòmica i la propietat de la comunitat.

La visita de Cooperation Jackson a Vic està emmarcada dins de la seva gira anomenada “Economia Comunal: entre l’ESS i el poder popular. Gira Cooperation Jackson a Catalunya”, que fa parada a diferents indrets del territori català com La Seu d’Urgell, Ripoll, Manresa, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. 

És una experiència inspiradora perquè representa una alternativa real a l'actual paradigma global de crisi econòmica, social i ecològica a través d'una proposta municipalista basada en l'autogestió, l'ecologia, l'antirracisme i l'economia social. 

Per inscriure’s a l’activitat podeu clicar en aquest enllaç