Les jornades Viu el Carrer! de Setmana Santa omplen d’activitats les pistes de la ciutat

Els dies 25, 26, 27 i 28 de maig, coincidint amb el període de vacances escolars de Setmana Santa, s’ha celebrat una nova edició de les jornades Viu el carrer! de Setmana Santa a diferents pistes esportives de Vic

Les jornades Viu el Carrer! de Setmana Santa omplen d’activitats les pistes de la ciutat.

Durant 4 dies, més de 80 infants de Vic, de 6 a 12 anys, han realitzar activitats a les pistes multiesportives de la ciutat, més concretament a la pista del Montseny, al barri del Remei, la pista d’Occitània, al barri del Sucre i la pista del parc Xavier Roca i Viñas, també conegut com Skatepark al barri de l’Horta Vermella. Donada la meteorologia adversa els dos primers dies, les activitats del dia es van poder traslladar a diferents centres educatius de l’Escola La Sínia, l’Institut La Plana i l’Institut Jaume Callís.

 

Els infants van poder realitzar diferents activitats esportives i lúdiques com ara arts escèniques i art urbà, promovent l’art com a eina de comunicació i expressió social i emocional; jocs del món, amb l’objectiu de difondre la cultura mitjançant els jocs de diferents llocs del món i fomentar el companyerisme; i esports i aventura, com ara tir amb arc, bàdminton, hoquei o rocòdrom, entre d’altres. Aquesta edició les activitats han estat al càrrec d’Anigami.

  

Les jornades Viu el Carrer! de Setmana Santa formen part del projecte Viu el Carrer!, que té l’objectiu d’afavorir i promocionar la convivència als diferents barris de la ciutat i a la vegada ofereix un ventall d’activitats socioeducatives per a la població més jove, creant  espais de relació i d’educació en valors. Alhora s'emmarca dins el Pla Educatiu d'Entorn de Vic i el Pla d'Educació per al desenvolupament.