Aquest diumenge prèvia de Carnestoltes a la 2a Fira de l'Economia Circular de Vic

Diverses associacions de veïns i veïnes del sud de la ciutat ja estan engegant motors de cara a la celebració del Carnestoltes de Vic que es durà a terme el proper dissabte, 18 de febrer, a partir de 2/4 d'11 del matí amb sortida al carrer Manuel Carrasco i Formiguera, al barri de l'Horta Vermella.

Aquest diumenge prèvia de Carnestoltes a la 2a Fira de l'Economia Circular de Vic.

 

Per anar fent bullir l'olla, aquest diumenge 5 de febrer se celebrarà la segona edició de la Fira de l’Economia Circular, a la plaça Francesc Macià, al barri del Remei de Vic, organitzada per la Comunalitat de Vic. Aquesta vegada, com que s’emmarca dins dels actes del Carnestoltes de la ciutat, a aquesta edició del mercat de segones oportunitats, només s’hi vendran disfresses per a totes les edats. 

 

El mercat es farà de 2/4 d’11 a 2/4 de 2, però durant tot el matí hi haurà tallers i activitats que posaran el focus en la transició ecosocial i la reutilització. Per participar fent una parada al mercat de segones oportunitats, cal enviar un missatge a joves.remei.vic@gmail.com i té un cost simbòlic de 5 euros. 
 
Alhora, es faran activitats paral·leles d'aquesta segona edició de la Fira de l’Economia Circular a l'Espai Comunitari, situat al passeig de la Generalitat, núm.33, com ara:
  • Taller de decoració de carretons pel Carnestoltes sota el lema: Planeta on vas?
  • Taller de Vermicompostatge amb l'Associació Terra Fèrtil (procés d’elaboració d’un compostador casolà a través de l’alimentació dels cucs de terra).
  • A les 12h: Presentació de la Caixa d’Eines i Feines de Ciutat Vella i la Biblioteca de les Coses de Sant Martí de Provençals de Barcelona, que explicarà el seu model de banc de lloguer d’objectes, amb debat posterior amb la cooperativa La Fera Ferotge. 

 

Trobareu més informació de la fira al cartell i a aquest enllaç Comunalitat de Vic (@ComunalitatVic) / Twitter i al correu hola@comunalitatvic.cat