Diverses entitats de la ciutat participen de nou en els tallers d'elements decoratius del Mercat Medieval

Comencen els tallers de decoració del Mercat Medieval d'enguany en els que hi participaran una desena d'entitats sense ànim de lucre de Vic

Diverses entitats de la ciutat participen de nou en els tallers d'elements decoratius del Mercat Medieval.

Els dies 8, 9, 10 i 11 del pròxim mes de desembre Vic es tornarà a transformar en un poblat Medieval amb artesans, firaires i espectacles de carrer. Per contribuir a recrear l'ambient de l'edat mitjana, durant aquest mes de novembre diferents entitats socials de la ciutat participaran en l'elaboració d'elements decoratius que seran exposats al llarg de la fira.


Amb el suport de dues professionals en l'àmbit del disseny i l'escenografia, diverses entitats de Vic hi col·laboraran a través dels seus grups o dels seus socis elaborant a mà una gran varietat d'elements com per exemple banderoles de cintes de colors, rodones de tela de sac o mòbils de vímet. En cada cas s'adaptaran les propostes de tallers a les necessitats específiques de cada un dels grups participants.


Aquesta iniciativa va sorgir l'any 2016 i l'objectiu de l'Organisme Autònom de Fires i Mercats i de l'Àrea de Ciutadania de l'Ajuntament de Vic és seguir impulsant projectes que convidin al teixit associatiu a participar en activitats de ciutat i per la ciutat. Des del punt de vista de les entitats participants representa també una molt bona oportunitat per ser present en àrees en les quals habitualment no hi tenen presència i augmentar així la seva visibilitat i la dels col·lectius a qui representen.

En l'edició d'aquest 2022 hi participen les següents entitats: Agrupació de Sords de Vic i Comarca, Associació Tapís, Casal de gent gran de Vic Mossèn Josep Guiteras, Casal de la Gent Gran de la Rambla, Associació Tea-Asperger d'Osona, Càritas Arxiprestal de Vic, Associació de Vídues de Vic i Comarca, Fundació Sant Tomàs, ASHES - Associació per a la Sostenibilitat Humana Ecològica i Social, Osonament, Fundació Trueta i ADFO.