Les jornades Viu el Carrer! de Setmana Santa 2023 ja són aquí!

Els dies 3, 4 i 5 d’abril, coincidint amb el període de vacances escolars de Setmana Santa, es celebraran novament les jornades Viu el Carrer!, de Setmana Santa.

Cartell de les jornades Viu el Carrer! de Setmana Santa 2023.
Cartell de les jornades Viu el Carrer! de Setmana Santa 2023

Aquestes jornades formen part del projecte comunitari Viu el carrer!,  que té l’objectiu d’afavorir i promocionar la convivència als diferents barris de la ciutat i a la vegada oferir un ventall d’activitats socioeducatives per a la població més jove, en les quals es creen  espais de relació i d’educació en valors.

 

Les jornades Viu el carrer! de Setmana Santa estan organitzades en format casal al medi obert  i estan  adreçades a infants de 6 a 12 anys de la ciutat de Vic. Les jornades seran de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia, amb servei d’acollida de 2/4 de 9 fins a les 9 del matí.

 

 

Aquest any, novament, les activitats es faran en pistes esportives de la ciutat:   la pista del pati obert del Sagrat Cor, al barri de l’Estadi; la pista multiesportiva del Montseny; al barri del Remei, i la pista del parc Xavier Roca i Viñas, també conegut com Skatepark, al barri de l’Horta Vermella. Les activitats que s’hi ofereixen són molt variades, com ara jocs de taula, jocs cooperatius, bitlles catalanes, tallers artístics, rugbi, esgrima, atletisme o futbol.

 

 

Totes les propostes d’activitats s’han dissenyat conjuntament amb diverses entitats socials i esportives de la ciutat, amb la finalitat de reforçar la inclusió, la participació i la col·laboració associativa i així enfortir també tot el procés comunitari que ha de permetre millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania.

 

 

Les inscripcions es poden fer  fins al 20 de març a la pàgina web de www.viuelcarrer.cat o, presencialment, al Vicjove, i als centres cívics Santa Anna i Montseny. Els infants inscrits es repartiran en els diferents espais segons les franges d’edats. El cost de la inscripció per als tres dies és de 3€   i inclou la participació a les activitats, una samarreta, l’assegurança i una peça de fruita diària per fomentar l’alimentació saludable.

 

El projecte Viu el carrer! s’emmarca dins el Pla educatiu d’entorn i el Pla d’educació per al desenvolupament.  

 

Per a més informació de la jornada i inscripcions feu clic a l’enllaç https://www.viuelcarrer.cat/