Vic inaugura la nova pista de barri al Col·legi Sagrat Cor

Serà un nou espai de joc i convivència veïnal que estarà obert fora de l’horari escolar i per a ús de tothom

Inauguració de la pista del Sagrat Cor.
Inauguració de la pista del Sagrat Cor

 

Vic inaugura la nova pista de barri al Col·legi Sagrat Cor convertint-la en un nou espai de joc i convivència veïnal obert fora de l'horari escolar i per a ús de tothom. Durant la inauguració l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, va remarcar la importància de disposar d'una pista oberta per jugar infants i joves del barri i de la ciutat. "Neix una nova pista, però també una nova plaça pública. Un punt de trobada per gaudir, compartir i sumar". "És una necessitat que teníem com a barri i com a ciutat", va remarcar.

 

Seguint en la mateixa línia, Albert Castells, regidor del barri de Santa Anna i de l'Estadi, va mostrar-se satisfet de poder inaugurar la nova infraestructura i d'haver-la equipat amb els recursos de l'ajuntament. "Vindrem a fer esport i salut, però també vindrem a fer barri i ciutat, una part molt important".

 

En representació del Col·legi Sagrat Cor de Vic, Miquel Maydeu, director pedagògic del col·legi, va destacar que l'obertura de les instal·lacions al barri és una oportunitat per conèixer i acostar-se al centre. "El projecte lliga amb la nostra missió com a escola educadora i com a ciutadans, i amb el nostre objectiu de formar persones competents i compromeses".

Maydeu va afegir que és un honor comptar amb aquesta pista i, encara més, fer-ho al costat de la nova biblioteca Pilarin Bayés. "El barri, de mica en mica, disposa de nous equipaments per gaudir, compartir i fer salut".

 

Equipaments

La pista disposa d'una pista de futbol sala, també apta per a altres disciplines esportives, així com una pista de bàsquet i un camp de vòlei.

La inauguració del nou espai es va fer aquest diumenge al matí amb una xocolatada popular. També es van organitzar jocs de taula, treballs manuals, pintacares, animació infantil amb Gil Ratataplam i un taller de castells a càrrec dels Sagals d'Osona.