Vic organitza el Torneig de futbol sala d’hivern: Viu el carrer!

Un any més, Vic organitza el Torneig de futbol sala d’hivern: Viu el carrer!. Aquesta activitat es farà el cap de setmana del 7 i 8 de gener a la nova pista poliesportiva dels Habitatges Montseny.

Torneig de futbol sala.
Torneig de futbol sala

 

Vic vol seguir treballant per una ciutat esportiva i saludable tot oferint activitats obertes i accessibles al conjunt dels joves. Per aquest motiu s’organitza aquest torneig de futbol sala d’hivern que s’emmarca dins del projecte comunitari “Viu el carrer!” que té l’objectiu d’afavorir i promocionar la convivència als diferents barris de la ciutat a través d’activitats socioeducatives a l’espai públic, i compta amb el finançament de La Fundació "La Caixa".

 

El torneig de futbol sala està oberta a joves d’entre  16 i  29 anys i cal inscriure’s per equips i a través de la pàgina web del vicjove (www.vicjove.cat).

 

Les inscripcions estaran obertes fins al 4 de gener, els equips mixtes tindran preferència i el cost d'inscripció serà d'1€ per cada participant de l’equip. El dijous 5 de gener publicaran els quadres de joc i s’informarà als equips inscrits per començar aquesta competició.

 

El premi serà una targeta regal de VicComerç per a cada un dels membres de l'equip guanyador.

 

Requisits:

Torneig de futbol sala d’hivern

Joves d’entre 16 i 29 anys.

Equips de 6 a 8 persones.

Prioritat equips mixtes.

Inscripcions en línia fins al 4 de gener.