Vic organitza la 3a Cursa Infantil i Juvenil Adaptada

Tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre al matí al Parc Jaume Balmes

Vic organitza la 3a Cursa Infantil i Juvenil Adaptada.

Vic acollirà la tercera edició de la cursa infantil i juvenil adaptada el dissabte 21 d’octubre al parc Jaume Balmes. La cursa, totalment gratuïta, està oberta en l'edició d'enguany a infants i joves fins als 18 anys amb diversitat funcional, discapacitat, TEA o altres i tindrà lloc de les 09.00 h a les 14.00 h. El regidor d'Activitat Física i Esports, Eduard Comerma, valora molt positivament la consolidació d'aquesta cursa dins el calendari d'activitats, un pas més per promoure una ciutat més saludable i seguir avançant cap a un Vic on l’esport sigui accessible per a tothom.

El recorregut de la cursa serà lineal, al llarg del passeig de la Generalitat, i comptarà amb un traçat lineal amb diferents distàncies -10, 20, 30, 40 o 50 metres-. Es tracta d’una prova de caràcter no competitiu i on s’entregarà una medalla i diversos obsequis per part de les entitats col·laboradores a tothom qui hi participi.

Comerma ha subratllat que la cursa és possible gràcies a la participació activa de les entitats de la Taula de Diversitat Funcional i el Consell Comarcal d'Osona.

Inscripcions telemàtiques gratuïtes

Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç a partir del dimarts 26 de setembre. A més, tothom qui vulgui formar part del voluntariat d’aquesta cursa pot omplir el formulari d’inscripció.