COMENÇA UNA NOVA PROGRAMACIÓ DE CINE CLUB XIC AMB LA COL•LABORACIÓ DEL CONSELL LOCAL DE COOPERACIÓ

El passat diumenge 14 de desembre va engegar una nova edició de la programació Cine Club Xic, que s’allargarà fins el mes de març i que comptarà de nou amb la col·laboració del Consell Local de Cooperació. La iniciativa fruit d’una col·laboració entre Cine Club Vic i el Consell Local de Cooperació té l’objectiu de fer [...]

El passat diumenge 14 de desembre va engegar una nova edició de la programació Cine Club Xic, que s’allargarà fins el mes de març i que comptarà de nou amb la col·laboració del Consell Local de Cooperació.

La iniciativa fruit d’una col·laboració entre Cine Club Vic i el Consell Local de Cooperació té l’objectiu de fer parlar i reflexionar als infants sobre el contingut de les pel·lícules  que s’hi projecten a través de l’organització de cinefòrums infantils i familiars després de cada sessió.

La primera sessió del cicle, que va tenir lloc diumenge passat, va estar emmarcada dins dels actes del festival Julius, amb El Meu Primer Festival, una selecció de curtmetratges del festival de cinema per a públic infantil i familiar de Barcelona. I va comptar amb  diferents peces del món entretingudes i didàctiques per a despertar l’esperit crític i la imaginació dels infants.

Els curtmetratges d’aquest diumenge  tractaven una gran varietat de temàtiques com ara la història de cooperació que mostra el curt La pastanaga Gegant, la superació de perjudicis socials en infants amb discapacitat a El Cassó de l’Anatole o la anàlisis de les conseqüències dels desitjos impossibles a el Floc de neu. Però també mostraven una gran varietat de  tècniques i materials per estimular les qualitats sensorials dels infants, des de la llana en el curt de L’Eruga i la Gallina, el paper maixé a El Cassó de l’Anatole, passant pels retalls de paper i cartró de l’Elefant i la bicicleta o la sorra del Hula Hoop.

Tots aquests curts van servir per encetar aquesta nova edició de la programació Cine Club Xic, que tindran lloc dos diumenges al mes durant els mesos de gener,  febrer i març a les 17:00h a l’espai ETC de Vic.

Podeu consultar la programació a: http://www.cineclubvic.com/