EL CONSELL LOCAL DE COOPERACIÓ AMB EL FESTIVAL DE NITS ORIENTALS

Seguint les línies del nou Pla director de cooperació, que ressalta la importància d’obrir-se i aprofitar estructures i activitats ciutadanes ja consolidades per a poder fer sensibilització i donar a conèixer les desigualtats del món, aquest any el Consell Local de Cooperació s’ha volgut implicar en l’organització del ja reconegut Festival de les Nits [...]

Seguint les línies del nou Pla director de cooperació, que ressalta la importància d’obrir-se i aprofitar estructures i activitats ciutadanes ja consolidades per a poder fer sensibilització i donar a conèixer les desigualtats del món, aquest any el Consell Local de Cooperació s’ha volgut implicar en l’organització del ja reconegut Festival de les Nits de Cinema Oriental que es realitza des de ja onze anys a la ciutat de Vic.
Dins del Consell Local de Cooperació hi ha diferents entitats que treballen a l’Índia, i que varen voler ser presents en la nit dedicada en aquest país asiàtic, organitzant activitats paral•leles al festival.
Un taller de henna, un altre taller de rangolis i un estand de la Fundació Vicenç Ferrer, varen ser algunes de les novetats d’enguany, iniciativa de les entitats del Consell de Cooperació.
A més es va aprofitar l’ocasió per donar a conèixer entitats com ara la Fundació Vicenç Ferrer, Pobles Germans i l’Associació Sociocultural de l’Índia, entitats de cooperació amb seu a Vic que treballen projectes de cooperació al desenvolupament a l’Índia.

Aquesta col·laboració forma part del Pla de Sensibilització 2014 que es porta a terme des del CLC i que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.
La jornada dedicada a l’Índia va tancar el festival de les nits orientals, el passat dissabte 19 de juliol a la Bassa dels Hermanos, que va començar a les 7 de la tarda amb els tallers per a la mainada, seguit d’un espectacle de danses índies i la projecció de DHOOM 3, una de les pel•lícules  més taquilleres de Bollywood. A més com ja és tradició el públic assistent va poder degustar un menú indi a càrrec de l’associació ASCI.

Programa 19 de Juliol de 2014. Festival Nits Orientals