FIRA DE LA COOPERACIÓ EN EL MARC DE LA 13ª MOSTRA D’ENTITATS I MÚSIQUES DE VIC

Aquest any la fira de la cooperació s’ha incorporat dins de la mostra d’entitats que va tenir lloc el passat dissabte 7 de maig al Passeig Pep Ventura de Vic. La fira de la cooperació que els darrers anys es feia el dia de Sant Jordi al carrer Manlleu de Vic, aquest any s’ha traslladat dins [...]

Aquest any la fira de la cooperació s’ha incorporat dins de la mostra d’entitats que va tenir lloc el passat dissabte 7 de maig al Passeig Pep Ventura de Vic.

La fira de la cooperació que els darrers anys es feia el dia de Sant Jordi al carrer Manlleu de Vic, aquest any s’ha traslladat dins de la mostra d’entitats, amb l’objectiu de contribuir i enfortir aquesta mostra del teixit associatiu de la ciutat.

El canvi de format de la mostra d’entitats d’enguany, en que la distribució dels estands ha perdut la distribució lineal per organitzar-se en placetes segons el seu àmbit de treball, afavoria la integració de la fira de la cooperació dins la mostra. D’aquesta manera totes les entitats del Consell de Cooperació podien organitzar-se en un únic espai per mostrar la seva tasca compartint un objectiu comú. I a la vegada ha permès organitzar activitats relacionades amb la cooperació internacional, la pau i els drets humans, en un programa comú compartint un únic espai.

Malgrat la pluja que no va parar de caure tot el matí del dissabte, les entitats participants varen sortir al carrer i varen participar de la diada festiva dedicada a elles. A la tarda el sol es va acabar imposant i la ciutadania va poder sortir a  passejar i conèixer  la gran diversitat d’iniciatives socials que té la ciutat.

En l’espai de la fira de la cooperació un gran nombre d’entitats hi varen participar així com també durant tot el dia hi varen haver activitats i actuacions per amenitzar la jornada.